Personal Coaching - Grietje Voeten
Ben jij ook toe om je ware zelf te ontdekken? Heb jij ook behoefte aan innerlijke rust en ben je klaar met beperkende gedachten en gevoelens? Dan ben je hier aan het juiste adres! Inspiratie, informatie en bewustzijnstrainingen op diverse manieren. Kijk wat er bij je past en ontdek wie jij nog meer bent.
Theta Healing, Weert, Holistisch Coach, Bewustzijn, Presentchild, Kindertolk, Energie, Therapie, Bewustzijn, positiviteit, Nederweert
16307
page-template-default,page,page-id-16307,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Personal Coaching

Dit kan ik voor jou betekenen


Wil jij ook, net als vele anderen, dichter bij je ware natuur komen? Gun jij jezelf nu ook eens om van beperkende patronen en overtuigingen af te komen? Dan ben je hier aan het juiste adres.
Theta Healing®

Het herprogrammeren van jouw beperkende overtuigingen. Leer hoe je je hersenen hebt geprogrammeerd en hoe je dat kunt veranderen.
Op naar de optimale versie van jezelf!

Kindertolk®

Jouw kind geeft aan wat de beste remedie voor jou is. Door middel van rakend gedrag en klachten vragen ze je aandacht. Ben jij bereid te luisteren naar jezelf en je kind?

Yoga

Even lekker tot jezelf komen in een yoga workshop. Neem de tijd om je weer te verbinden met lichaam, geest en ziel. Rust, helderheid en harmonie zijn voor jou.

Jij bent een unieke expressie van het Goddelijke. Gun jezelf de tijd en ruimte om volledig tot je recht te komen. Je verdient het om te genieten van jouw leven!