Over mij - Grietje Voeten
Ben jij ook toe om je ware zelf te ontdekken? Heb jij ook behoefte aan innerlijke rust en ben je klaar met beperkende gedachten en gevoelens? Dan ben je hier aan het juiste adres! Inspiratie, informatie en bewustzijnstrainingen op diverse manieren. Kijk wat er bij je past en ontdek wie jij nog meer bent.
Theta Healing, Weert, Holistisch Coach, Bewustzijn, Presentchild, Kindertolk, Energie, Therapie, Bewustzijn, positiviteit, Nederweert
16405
page-template-default,page,page-id-16405,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Over mij

Iets meer over mij en mijn missie


Leuk dat je interesse hebt in mij en mijn achtergrond!
Mijn missie is om je wakker te maken voor de mogelijkheden die je in je draagt. Je bewust te maken van wat je op dit moment in je leven creëert en hoe je jezelf nieuwe gewoontes aanleert om jouw leven te optimaliseren.
Over mij

Hallo, ik heet Grietje en werk als Holistisch coach en bewustzijnstrainer in mijn eigen praktijk. Sinds 2003 heb ik twaalf jaar als holistisch massagetherapeute gewerkt en sinds 2015 laat ik mensen nog directer contact maken met hun eigen creatievermogen.
De wereld om je heen is een levend voorbeeld van jouw overtuigingen. Als jouw lichaam, leven of relaties niet lopen zoals jij zou willen, kan ik jou daarbij helpen. Nieuwe gewoontes brengen je nieuwe ervaringen!

Naast de passie voor mijn werk, geniet ik ook enorm van mijn gezin. Samen met mijn partner en drie dochters ontdek ik iedere dag weer iets nieuws in het leven. En dat deel ik graag met anderen. Voor mij is een geïnspireerd en bezield leven heel belangrijk en daarom gun ik dat jou ook!

Mijn doel

Graag wil ik mensen in aanraking brengen met hun mogelijkheden. Veel mensen zijn niet helemaal gelukkig in hun leven en nemen dat maar voor lief. Graag help ik jou om het beste uit jouw leven te halen, zodat je weer kunt genieten van jezelf en je leven!

Al meerdere malen heb ik mogen ervaren dat diverse klachten, ziektes en chronische aandoeningen bij cliënten verminderden en zelfs verdwenen na inzicht in het creatieproces.
Alles wat nodig is, is jouw bewuste aandacht en bereidheid om meerdere mogelijkheden onder ogen te zien. Inspireer jezelf met jouw mogelijkheden.

Een geïnspireerd mens inspireert zijn omgeving en ook dat krijg je terug gespiegeld!
Mijn doel is dan ook om mensen te leren hoe ze weer kunnen genieten van het leven, voor zichzelf en voor de rest van de wereld. 

“Wees licht door licht te zijn”
Door mij gevolgde opleidingen

Enkele door mij gevolgde opleidingen:

 • Pralaya Yoga Instructor 200hrs
 • Restorative Yoga Teacher fundamentals I 2016
 • Theta Healing® Basis DNA, Advanced DNA & Intuitive Anatomy
 •  Soundfulness, klankconcerten 2015
 • Post HBO Kindertolk® 2012
 • Zwemonderwijzer 2005
 • Kleuren en Edelsteentherapie 2005
 • Holistische Voetreflexologie 2005
 • Massage en Bewegingstherapie 2003
 • Touch for Health I & II 2002
 • Universele Energie level I, II & III 1998

En ik blijf me ontwikkelen, omdat ik daar van houd!