Over mij

Iets meer over mij en mijn missie


Leuk dat je interesse hebt in mij en mijn achtergrond!
Mijn missie is om je wakker te maken voor de mogelijkheden die je in je draagt. Je bewust te maken van wat je op dit moment in je leven creëert en hoe je jezelf nieuwe gewoontes aanleert om jouw leven te optimaliseren.
Over mij

Hallo, ik heet Grietje en werk sinds 2003 als Holistisch coach en bewustzijnstrainer in mijn eigen praktijk. Ik zie de wereld als een speeldveld van bewustzijn, waarin jij jouw eigen wereld creëert door je (on)bewuste overtuigingen en ideëen. Waar jij krachtig in gelooft, is hetgene dat je krachtig uitstraalt en daarmee stuur jij de atomen van ons bestaan aan.

Alles is mogelijk in onze wereld. En als alles mogelijk is, waar kies jij dan voor om wakker te maken in jezelf? Graag ondersteun ik jou bij de verbinding met jouw pure essentie en jouw pure potentie. Waar gebruik je jouw weerstand voor? Kom erachter en kies een nieuwe werkelijkheid om wakker te maken.

De wereld om je heen is een levend voorbeeld van jouw overtuigingen. Als jouw lichaam, leven of relaties niet lopen zoals jij zou willen, kan ik jou daarbij helpen. Als je begrijpt hoe je je leven nu aanstuurt, dan krijg je begrip en respect voor jouw creatievermogen. Heel logisch dat je daarna nieuwe keuzes gaat maken. Nieuwe keuzes, creëren nieuwe gevoelens en dat creëert een hele nieuwe ervaring!

Naast de passie voor bewustzijnsontwikkelingen, geniet ik ook enorm van mijn gezin. Samen met mijn drie dochters ga ik graag op avontuur uit en ontdek ik iedere dag weer iets nieuws in het leven. De passie van het ontdekken van wonderen in het dagelijkse leven deel ik graag met anderen. Voor mij is een geïnspireerd en bezield leven heel belangrijk en daarom gun ik dat jou ook!

Mijn doel

Graag wil ik mensen in aanraking brengen met hun mogelijkheden. Veel mensen zijn niet helemaal gelukkig in hun leven en nemen dat maar voor lief. Graag help ik jou om het beste uit jouw leven te halen, zodat je weer kunt genieten van jezelf en je leven!

Al meerdere malen heb ik mogen ervaren dat diverse klachten, ziektes en chronische aandoeningen bij cliënten verminderden en zelfs verdwenen na inzicht in het creatieproces.
Alles wat nodig is, is jouw bewuste aandacht en bereidheid om meerdere mogelijkheden onder ogen te zien. Inspireer jezelf met jouw mogelijkheden.

Een geïnspireerd mens inspireert zijn omgeving en ook dat krijg je terug gespiegeld!
Mijn doel is dan ook om mensen te leren hoe ze weer kunnen genieten van het leven, voor zichzelf en voor de rest van de wereld. 

“Wees licht door licht te zijn”
Door mij gevolgde opleidingen

Enkele door mij gevolgde opleidingen:

 • Pralaya Yoga Instructor 200hrs
 • Restorative Yoga Teacher fundamentals I 2016
 • Theta Healing® Basis DNA, Advanced DNA & Intuitive Anatomy
 •  Soundfulness, klankconcerten 2015
 • Post HBO Kindertolk® 2012
 • Zwemonderwijzer 2005
 • Kleuren en Edelsteentherapie 2005
 • Holistische Voetreflexologie 2005
 • Massage en Bewegingstherapie 2003
 • Touch for Health I & II 2002
 • Universele Energie level I, II & III 1998

En ik blijf me ontwikkelen, omdat ik daar van houd!