Boost je levensenergie in 2024!

In twee maanden naar meer levensenergie en bijzondere energie updates in alle hoofdthema’s van jouw leven!


Als coach, therapeut, of bewustzijnsliefhebber ben je wellicht gewend om steeds te investeren in de mensen om je heen…. Nu is het jouw tijd!
Ben jij klaar om de komende tijd jouw energie tot zijn recht te laten komen en nu te kiezen voor puur welzijn, vrijheid en zielsgeluk?
Geniet van de energieboost die op jou ligt te wachten!

Boost je levensenergie - Grietje Voeten bewustzijnstrainingen

Geniet van een leven in welzijn, overvloed en stromende energie
in alle aspecten van je leven.

Bekijk hier onderstaande video om een idee te krijgen van deze heerlijke training

Let op: Deze training bevat 10 modules, waarvan 2 live contact momenten zijn. Het gaat dus niet meer om 8 live contact momenten zoals in de video genoemd wordt. Hier is de prijs ook op aangepast.

Boost jouw energie!

 • Hou jij ook zo van energie en bewustwording en ben je klaar is om next level te gaan?
 • Ben jij klaar voor een verdere shift van je hoofd naar je grote hart?
 • Ben je klaar om jezelf en jouw energie belangrijk te maken?
 • Wil jij nu wel eens blijvend met jezelf resoneren, ipv met je omgeving mee te gaan?
 • Wil je jouw praktijk meer laten stromen?
 • Mag het leven je koesteren, liefhebben en meenemen in een leven van overvloed?
  (of wil je het nog steeds allemaal alleen blijven doen?)
Energie Alchemie & Clearing

Wat ligt er op je te wachten:

Als bewust mens, weet jij als geen ander hoe de wet van aantrekkingskracht werkt. Al waar je aandacht aan geeft, groeit! En het leven geeft je altijd meer van hetgeen je nu uitstraalt.
Lijkt het jou ook niet fantastisch om nu zélf eens te genieten van wat persoonlijke upgrades in de hoofdthema’s in jouw leven? Wat zou er gebeuren als je de komende weken jezelf mee laat nemen in een reeks Energiewebinars, waarin je meegenomen wordt in de logica van welzijn en overvloed? In 21 dagen creëer je namelijk nieuwe gewoontes en iedere week onthul ik je de ultieme geheimen van creatie- en manifestatietechnieken, maar geef ik je ook door wat er vanuit de lichtwereld door wilt breken voor jou!

Alle kernwaarden in je leven worden geupdate  en meegenomen in een heerlijke vrije flow!

 
Energie – Welzijn – Relaties – Vervulling – Overvloed – Zielsconnectie
 
Kun jij je voorstellen wat voor verschuivingen er plaats kunnen vinden in jouw leven? Er ontstaat meer stroming in je praktijk, je relaties, je plezier en je geluk; wat wil je nog meer? De investering haal je er zo weer uit (en meer… ;-))
Ik heb inmiddels heel veel superleuke ervaringen van mijn deelnemers terug gekregen en een aantal kun je ook teruglezen op de website.
Maar voor de beste ervaring, kun je het beste gewoon zelf investeren in  jouw geluk!
Boost je levensenergie

Ben jij het waard om te investeren in een nieuwe lifestyle van welzijn en overvloed? 

Dit zijn de thema’s waar we flinke updates en energie in gaan brengen!
Are you ready?

 • Week 1: Supercharge yourself, energieboosts!
 • Week 2: Gezondheid en Welzijnsflow
 • Week 3: Levendige liefde en relaties
 • Week 4: Q & A én energie transmissie
 • Week 5: Werk en zingeving
 • Week 6: Overvloedsbewustzijn en geld
 • Week 7: Zalig zielsgeluk
 • Week 8: Q & A én energie transmissie

Daarnaast kun je tijdens deze twee maanden ook nog twee keer deelnemen aan een live Quantum Energy workshop op de 3e zaterdagochtend van de maand. Zodat je je vragen rechtstreeks aan mij kunt stellen en/of kunt genieten van de replays van de workshops.

Stralende zelf!
Dit is jouw moment om je energie vrij te spelen, jezelf te inspireren en next level te gaan!
Op naar een leven in vrijheid, welzijn en overvloed in alle aspecten van je leven.
Grietje - jouw creatie en manifestatie coach

Waarom kies je voor mij?

Omdat ik van kinds af aan al een passie heb voor het onderzoeken van de logica van het leven, ben ik inmiddels een expert in de stroming van energie. Niet voor niets ben ik auteur van het creatieboek: ‘Spelen met het leven; ontdek jouw oneindige potentie’.
Tijdens de Energie-webinars ‘lees’ ik de onbewuste beperkingen en blokkades uit het informatieveld en neem je mee in het opruimen en herprogrammeren van deze beperkende en verouderde mindset. Zelfs tijdens het terugkijken van een energy-webinar, merk je direct dat jouw energie mee begint te zinderen. Jouw systeem herkent de mogelijkheid om verruiming toe te staan en zal  die kans met beide handen aangrijpen. Ervaar het zelf!

Omdat het hele leven uit energie bestaat, werken de energietrainingen door in alle facetten van jouw leven. Het blijft bijzonder om te zien wat de bijverschijnselen zijn van de energiestroming die we samen teweeg brengen.
Ben jij klaar om jezelf te ontmoeten en jouw energie te laten stromen?
Let’s go next level!

I love energy!

Ik hou van de vrije stroom van levensenergie, mijn hart zingt ervan!
Daarom richt ik me in mijn energietrainingen op bewuste enthousiastelingen, die klaar zijn om next level te gaan. Ik ga ervan uit dat je al ervaring hebt met bewustzijns en misschien zelfs al coach of therapeut bent, zodat we lekker door kunnen pakken.
Wordt jij ook zo enthousiast van een leven in vrijheid, veel energie, welzijn en overvloed die door alle aspecten van je leven stroomt?
Heb jij zin om een speelse en diepe connectie met de flow van jouw leven aan te gaan en ben je klaar om gebruik te maken van je oneindige potentie?
Dan ben jij van harte welkom!

Herkenbaar?

Zo zelfbewust, gevoelig en ondernemend mens, ben jij ook klaar met het inhouden van jouw groei, of jezelf in de wacht te zetten en zo geleefd te worden dat je nauwelijks aan jezelf toekomt?

Je kent al veel coachings-, creatie- en manifestatietecknieken, maar waarom lukt het je dan toch nog niet helemaal? Wil jij meer energie voelen? Ben je klaar om jouw ultieme energieboost nu blijvend te gaan ervaren? Ook toe aan inspirerende relaties, welzijn, geluk en overvloed? Wil je weten hoe je jezelf blijvend kunt opladen, zodat je niet alleen weet, maar ook écht gaat voelen dat je een goddelijk wezen met oneindige mogelijkheden  bent? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Pak die kans!

Ontdek hoe fijn jouw stromende energie kan zijn!

 • Hoe je met al je voorkennis en bewustzijnsachtergrond nu eindelijk mag genieten, in plaats van steeds jezelf te moeten analyseren. Jij bent al volmaakt, maar heb je dat al gevoeld?
 • Waarom jouw energie belangrijk is; hij is echt goddelijk:-)
 • Hoe het voelt, als je energie uitgelijnd is met jouw ziel. Zo, dat voelt kloppend…
 • Wie je bent zonder je aangeleerde gedrag; los van beperkende familie- en collectieve patronen, leve de vrijheid!
 • Hoe makkelijk én vooral plezierig het is om met het leven samen te werken.
 • Om te ervaren dat je creëert in plaats van reageert in jouw leven. Durf zélf te leven!
 • Om jezelf echt onvoorwaardelijk lief te hebben en te ondersteunen. Je bent het meer dan waard namelijk!

Kortom: Ontdek een leven in overvloed, welzijn en verruiming!

Alvast een klein voorproefje van een energywebinar? Meld je hier aan voor een gratis proefworkshop die ik gaf: Boost je levensenergie!

It’s time to energize your life!

INHOUD PROGRAMMA

Start nu nog!

In twee maanden ontdek je wie jij bent als je je energie vrijuit laat stromen!
Laat je 10 x meenemen in het vrij spelen van jouw energie:

Iedere week bestaat uit:

 • Energy-webinar; iedere week een Energy-webinar. Die je kunt luisteren wanneer het jou uitkomt.
 • Energie tips & tools; om je vrije zelf ook daadwerkelijk te gaan beleven!
 • Gerichte thema’s: Iedere week een hoofdthema uit je leven om dieper op in te gaan, zodat we welzijn, overvloed en energie vrij kunnen maken in alle aspecten van je leven.
 • Reading en clearingssessie; iedere week lees je het veld en clearen we de onbewuste patronen die je nog bij je draagt. Dat gaat een bevrijding zijn!
 • Creatieboek; iedere week een Creatiepaper, zodat je aan het einde van de training een persoonlijke succesformule op papier hebt staan!
 • Twee keer  live Quantum Energy webinar: live meetings tussendoor  om al je vragen te stellen, de finesses van het creatieproces samen te bespreken en natuurlijk je energie te superchargen!
 • Zelfliefde, zelfliefde, zelfliefde; je leert te leven vanuit liefde in plaats van jezelf klein te houden.
 • Hoogwaardige uitleg en oefeningen over kwantum fysica, hartcoherentie, jouw zielsconnectie, de huidige ‘bedrading’ en verslavingen van je lichaam en mind en nog veel meer tips en trucs waar je tijdens, maar ook ná dit programma mee aan de slag kunt!
 • Coherentie-training: Iedere donderdagavond 20.00 – 20.20u kun je deelnemen aan Planet Coherency’s meditatie & clearingspace
 • Opdracht; je leert handen aan jouw hart geven en je dromen daadkrachtig en praktisch uit te gaan voeren. Dromen mogen uitkomen!
 • Meditatie op het thema van de week
 • Energie, verandering en plezier!
BONUS- EN PROGRAMMA OPTIES

We hebben in principe allemaal hetzelfde traject, waar je wat bonussen van mij kado krijgt. Wil je jezelf nog wat extra’s bieden, dan kan dat. Kijk hier welke extra ondersteuning jezelf eventueel wilt bieden, want tijdens het programma krijg je ook hier korting op.

FLOW

 • E-boek met overzichtskaart: ‘Holistische tips om je energie hoog te houden’
 • Masterclass: supercharge yourself
 • Twee keer live Quantum Energy Webinar: live meetings tussendoor om al je vragen te stellen en de finesses van het creatieproces samen te bespreken.
SUPERCHARGE
 • Alle FLOW bonussen én
 • Twee soul-sessies: 2 x een persoonlijk consult, die door jou in te plannen zijn binnen 6 maanden.
Alles waar je aandacht aan geeft groeit. Wat als je de komende twee maanden jezelf alle aandacht geeft?
soulscan
Fysiek

Je lichaam krijgt de hele dag door boodschappen van jouw brein te verwerken. Wil je weten wat er met jouw lichaamsenergie gebeurt, als we je anders leren denken en oude beperkende patronen iedere week clearen? Ik kan je verklappen… je gaat ervaren hoe ‘bruisend’ je je kunt voelen!

Mentaal

Ondanks al jouw bewustzijn, sta je jezelf misschien nog niet het optimale levensgeluk toe. We gaan samen oude, beperkende ideeën opschonen en je verrassen met super plezierige en inspirerende gedachten. Samen gaan we voor een flinke upgrade in jouw zielsconnectie. Leer je volmaaktheid toe te staan!

Energetisch

Alles in dit leven bestaat uit energie. Iedere week ondersteun ik je in jouw verbinding met je ware zelf.  Ervaar goddelijke meditaties, visualisaties, hoogwaardige uitleg en clearings om je verbinding met jezelf te optimaliseren. Ontdek hoe je jezelf moeiteloos kunt verrijken. Het is jouw tijd om te stralen, je levensgeluk ligt op jou te wachten!

Wil je weten hoe anderen de online trainingen en clearings ervaren?
Start Live Webinars

 Je start wanneer jij wilt!

 Er zijn 6 webinars, twee audio recordings én 2 live contactmomenten om je mee te inspireren. Ook kun je de webinars tijdens dit programma zo vaak terugluisteren als je zelf wilt. Dit is precies wat jouw onbewuste mind nodig heeft om te herprogrammeren tot een meer ontvankelijke staat van zijn!

Schrijf je wel snel in, want ieder moment dat je nog op halve kracht leeft, is zonde van jouw energie!

Investering in jezelf

Totale waarde van dit programma € 1010.- Omdat ik het zelf ook superleuk vindt om gelijkgestemde, bewuste lichtwerkers te energizen en in het zonnetje te zetten, wil ik je graag een extraatje geven!
NU kun je nog aan dit programma deelnemen voor € 333.-

Jouw investering in jezelf:

FLOW  € 333.- of

SUPERCHARGED  € 555.-

Love yourself enough to do this!

VEELGESTELDE VRAGEN

Is je vraag niet beantwoord, stel hem dan gerust.

Hoeveel tijd moet ik investeren per week?

Je gaat iedere week ongeveer een uur genieten van het Energy webinar en daarnaast ontvang je praktische opdrachten die met name te maken hebben met je aandacht bewust anders te verdelen door de dag heen. Dus je hoeft gek genoeg niet hard te werken en geen extra tijd te investeren. Je zal de stof die we bespreken wel praktisch toepasbaar maken in je dagelijkse leven.
(In veel gevallen levert het programma je juist extra tijd en energie op!)

Ik heb al zoveel geprobeerd, kan dit wel in twee maanden tijd zoveel verandering?

Alles kan en zeker met deze groep zelfbewuste enthousiastelingen die ervoor willen gaan. De mensen die ik heb mogen meenemen, hebben genoten van de snelheid en het plezierige gevoel van het proces. Als jij bereid bent om je mee te laten nemen, dan kun jij dit ook. Wil je hard blijven werken aan jezelf? Dan zal het proces wat langer kunnen duren, it’s up to you! Verwondering, verrijking en bewustwording zijn de toverwoorden!

Kan ik gespreid betalen?

Uiteraard moet geld geen reden zijn om niet mee te doen. Mocht je niet in een keer kunnen betalen, dan kun je bij uitzondering in twee termijnen van € 175.- betalen. Mail dit dan even naar me, zodat we hier samen een overeenstemming in vinden.

Wat maakt jou anders als andere coaches?

Aangezien ik de groep energetisch uitlees, heb ik niet alleen aangeleerde technieken om je te begeleiden, maar neem ik uit eerste hand direct waar, waar jij je natuurlijke stroming tegenhoudt. Het doel is jouw onderbewuste aansturing te transformeren, zodat je op jouw snelweg naar geluk kunt stappen. Zonder hard te moeten werken, of alle oude lading op te moeten lossen of door te moeten werken.

Ook al kijk je naar trainingen die al eerder hebben plaatsgevonden, je zal vanzelf merken dat het effect van de energetische transformatie snel voelbaar is! Energie heeft geen voorwaarden om te werken, het gaat om jouw bereidheid om liefde en ondersteuning te ontvangen!

Waarom heb je verschillende programma opties?

Iedereen heeft verschillende behoeftes en interesses. Ik vind het heerlijk om jou op maat gemaakte ondersteuning te kunnen bieden. Het FLOW programma is al fantastisch, maar wellicht wil je nog wat persoonlijkere kijk op jouw energy-systeem. De soulssessies worden als enorm bevrijdend en lifechanging ervaren. Gun jezelf die diepere ontmoeting met je ziel!

Wat als het programma toch niet bij mij past?

Geen enkel punt! Je krijgt een niet goed, geld terug garantie van twee weken. Ik vertrouw op de waarde en het effect van de training, vandaar dat ik jou de ruimte wil geven om dit ook zelf te ervaren. Voorgaande deelnemers gaven gemiddeld na twee weken al aan, dat ze zich anders voelden. En in een aantal gevallen waren er zelfs al hele verrassende wendingen in hun leven ontstaan!
Maar mocht het nu écht niet bij jou passen en het is gewoon niet jouw stijl, neem gerust even contact op en dan kun je tot en met de tweede week, gewoon je geld terug krijgen.

Twijfel je nog?

Lijkt het je interessant, maar ben je er nog niet aan uit of deze training wat is voor jou? Als je oprecht geïnteresseerd bent, neem ik gewoon even contact met je op. Samen komen we er zeker aan uit, of deze training bij jou past.
Ik geloof in de kracht en de effecten van deze training. Dus er geldt sowieso een ‘niet goed, geld terug’ garantie tot en met de tweede week.