Online Energie Academie

De heerlijkste sessies, gewoon in je eigen huis.


Kennis en geluk delen is mijn passie. En omdat jouw aandacht je creatiekracht aanstuurt, maakt tijd en afstand niets uit. Online heb ik diverse mogelijkheden gecreëerd, waarop jij je kunt afstemmen en laten inspireren. Makkelijker en leuker kan het bijna niet!
Hieronder staan diverse mogelijkheden, welke past bij jou?

P.s. Op dit moment ben ik een heerlijke Quantum Soul Experience aan het neerzetten voor je! Boordevol Quantum energie traningen voor gevorderde bewustzijnsniveau’s! Wil je op de hoogte blijven van de lancering en de mogelijkheden die hiermee beschikbaar worden voor je? Volg me dan op instagram of stuur me een mailtje, zodat ik je als een van de eerste mee kan nemen op jouw Quantum Soul journey!

Liefs, Grietje

Boost je levensenergie - Grietje Voeten bewustzijnstrainingen

Boost je energie!

Een gouden combinatie van wekelijkse sessies energie alchemie en de juiste tools en inzichten om je leven weer overvloedig te laten stromen. Lijn je weer uit met je ware natuur en geniet van een leven in welzijn, overvloed en stromende energie in alle aspecten van je leven. Geen analyses, of graven in het verleden, maar creatiekracht en vrijmaking van de levensenergie ten top. In twee maanden ontvang je energetische clearings, updates en inspiratie om jezelf te upgraden en next level te gaan!
Geniet van jouw hernieuwde flow, overvloed en welzijn voor jezelf én je praktijk!

Ontdek jouw stralende zelf in drie maanden!

Leven vanuit je stralende zelf

Een unieke online training om je in aanraking te brengen met je ware natuur. We ruimen oude patronen op en nemen je mee in de logica van jouw leven op dit moment. Zodat jij weer voelt hoe oneindig krachtig je werkelijk bent. Ontdek je creatiekracht, je natuurlijke lichtheid en jouw vermogen om samen te werken met het leven zelf! Dit is dé online training die ik zelf graag had willen hebben; hoogwaardige tips, energetische downloads en praktische tools om jouw leven te upgraden en optimaliseren. Binnenkort ook als replay beschikbaar!
Ben jij er klaar voor?

Diverse energy Clearings om je te herprogrammeren!

Specifieke meditaties

Je kunt ze bijna niet meer wegdenken in deze tijd: Meditaties. Het is natuurlijk de meest prettige en simpele manier om jezelf te herprogrammeren en zo te ondersteunen in het dagelijkse leven.  Als je jouw aandacht vaak genoeg naar nieuwe ‘informatie’ toe laat gaan, terwijl je in een theta toestand wordt gebracht, leg je nieuwe neurologische paden aan in jouw hersenen.
Vandaar dat ik mini-trainingen aanbied om de meest gebruikelijke vraagstukken in mijn praktijk lekker thuis aan te kunnen pakken.
Minimale investering, maximale verrijking.

Wat anderen zeggen over de trainingen

Wat voor soort trainingen kun je verwachten in de Quantum Soul Academie?

 

De basistrainingen zijn bedoelt om meer zuiverheid en erkenning te voelen in je connectie met je zelf. Daarnaast leg je een stevige fundering aan in het ontspannen creëren en manifesteren vanuit je zielsenergie:

 • Boost je levensenergie
 • Ontdek je stralende zelf
 • 7 Ways to Wellness! (Engelse training)
 • Alle Quantum Energie Workshops op diverse thema’s

 

Dit zijn de gevorderde trainingen die veel energetische activaties voor je quantum lichtlichaam bevatten en jouw higher mind verder openen. Alle trainingen zijn gewoon in het Nederlands en gechanneld door Het Golden Grid Team. En zijn bedoelt om alle hypnose rondom een ‘gewoon mens’ zijn, los te laten en jouw hogere quantum bewustzijn vrij te spelen. (Ik ben zelf súperblij met deze activeringen en codes!)

 • Unlock yourself
 • Opening up to new potentials
 • Opening up to the golden reality
 • Opening up to new light codings/ Opening up your portals

Wat kun je van de Quantum Soul Experience verwachten?

 • Allereerst het opruimen, loslaten en herkennen van oude programma’s (alleen dit keer niet door er hard aan te werken, maar door te spelen met de energie!)
 • Een diepere en vanzelfsprekende connectie met jouw eigen ziel leren maken
 • De finetuning in je persoonlijke creatie- en manifestatieproces toepassen
 • Je quantum lichtlichaam herkennen en weten hoe het te activeren voor ultieme levendigheid en plezier in je dagelijkse leven!
 • Je onafhankelijk en vrij voelen van de huidige veranderingen in ons collectief. Eindelijk kun je je veilig voelen op een dieper niveau!
 • Je higher mind zal worden aangesproken en geactiveerd, waardoor je sneller inzicht krijgt in situaties en je veel zorgelozer en vrijer in de wereld staat.
 • Al met al zal de quantum Soul in jou aangesproken, geactiveerd en belichaamt worden door jezelf mee op reis te nemen door deze trainingen van het Golden Grid Team.

Kortom: Super geavanceerde energetische trainingen, voor de persoon die graag zijn of haar quantum versie wilt aanspreken in dit leven en tegelijkertijd midden in de wereld wilt staan. Het is tijd om jezelf helemaal te laten floreren op je eigen voorwaarden en volgens je eigen succesformule!

Wie open is voor inspiratie, kan deze ontvangen. Ben jij bereid om inspiratie toe te laten?


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/voeteng/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/voeteng/public_html/wp-content/plugins/complianz-gdpr/class-cookie-blocker.php on line 428