Online trainingen

De heerlijkste sessies, gewoon in je eigen huis.


Kennis en geluk delen is mijn passie. En omdat jouw aandacht je creatiekracht aanstuurt, maakt tijd en afstand niets uit. Online heb ik diverse mogelijkheden gecreëerd, waarop jij je kunt afstemmen en laten inspireren. Makkelijker en leuker kan het bijna niet!
Hieronder staan diverse mogelijkheden, welke past bij jou?

Boost je levensenergie - Grietje Voeten bewustzijnstrainingen

Boost je energie!

Een gouden combinatie van wekelijkse sessies energie alchemie en de juiste tools en inzichten om je leven weer overvloedig te laten stromen. Lijn je weer uit met je ware natuur en geniet van een leven in welzijn, overvloed en stromende energie in alle aspecten van je leven. Geen analyses, of graven in het verleden, maar creatiekracht en vrijmaking van de levensenergie ten top. In twee maanden ontvang je energetische clearings, updates en inspiratie om jezelf te upgraden en next level te gaan!
Geniet van jouw hernieuwde flow, overvloed en welzijn voor jezelf én je praktijk!

Leven vanuit je stralende zelf

Een unieke online training om je in aanraking te brengen met je ware natuur. We ruimen oude patronen op en nemen je mee in de logica van jouw leven op dit moment. Zodat jij weer voelt hoe oneindig krachtig je werkelijk bent. Ontdek je creatiekracht, je natuurlijke lichtheid en jouw vermogen om samen te werken met het leven zelf! Dit is dé online training die ik zelf graag had willen hebben; hoogwaardige tips, energetische downloads en praktische tools om jouw leven te upgraden en optimaliseren. Binnenkort ook als replay beschikbaar!
Ben jij er klaar voor?

Specifieke meditaties

Je kunt ze bijna niet meer wegdenken in deze tijd: Meditaties. Het is natuurlijk de meest prettige en simpele manier om jezelf te herprogrammeren en zo te ondersteunen in het dagelijkse leven.  Als je jouw aandacht vaak genoeg naar nieuwe ‘informatie’ toe laat gaan, terwijl je in een theta toestand wordt gebracht, leg je nieuwe neurologische paden aan in jouw hersenen.
Vandaar dat ik mini-trainingen aanbied om de meest gebruikelijke vraagstukken in mijn praktijk lekker thuis aan te kunnen pakken.
Minimale investering, maximale verrijking.

Wat anderen zeggen over de trainingen

Wie open is voor inspiratie, kan deze ontvangen. Ben jij bereid om inspiratie toe te laten?


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/voeteng/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/voeteng/public_html/wp-content/plugins/complianz-gdpr/class-cookie-blocker.php on line 383