Academie voor Zielsgeluk

Laat je coachen door jouw eigen ziel!


Kom in je creatiekracht!

Welkom bij deze Academie vol Zielsgeluk!
Wellicht was je al een tijdje op zoek naar hoogwaardige kwaliteit ondersteuning in een écht leuk leven? En hier is het antwoord: Kiezen voor geluk doe je zelf (met de ondersteuning van de academie voor zielsgeluk!)
Op de meest ontspannen manier tot je recht komen in je dagelijkse leven, omdat je alle bullshit los leert laten en eindelijk je krachtige, zachte zelf durft te zijn.

Hoe zou het zijn om jouw ziel de leiding te geven in je leven?
Speciaal voor empathische en/of gevoelige mensen heb ik prachtige zielstrajecten gecreëerd, zodat jij jezelf vrij kunt voelen in je dagelijkse leven. Het is de hoogste tijd om eindelijk tot je recht te komen en je goed te voelen: Welkom bij de Gouden lifestyle die jou ziel voor je klaar heeft staan!

Makkelijker en leuker kan het bijna niet. Hieronder staan diverse mogelijkheden, welke past bij jou?

Charlotte - Moeder van 3, juriste en onderneemster
MIJN HELE GEZIN HEEFT ER BAAT BIJ!
'Met de soulsessies en online energie trainingen zit ik lekkerder in mijn vel, straal andere vibes uit, plaats andere projecties waardoor de dynamiek erg is verschoven naar (nog meer) plezier.
Nu ik me bewust ben van de door mijzelf bedachte dingen, hoor ik steeds vaker mijn hart weer zingen '
Charlotte; moeder van 3 kinderen, juriste en oprichter van Energy Flow

Wat een rijkdom om de ervaringen van deelnemers wekelijks te ontvangen! Ik voel me enorm dankbaar dat ik zoveel plezier & geluk mag delen met anderen!
20 jaar onderzoek naar de onbewuste menselijke mindfucks, zorgen ervoor dat ik je met gemak meeneem in een zorgeloos leven vol ZIELSGELUK. 
Het is tijd om jouw persoonlijke formule voor zielsgeluk te leren kennen en de rest van je leven toe te passen! 

FREE YOUR SOUL!
Voor zielsconnectie

Kun jij ook wel wat meer zelfvertrouwen en gemak in het creëren en manifesteren van een fijn leven gebruiken? Dan is dit FREE YOUR SOUL traject helemaal voor jou!
In een jaar jaar tijd wordt je ondersteund en geboost in je stralende zelf, in het hervinden van je levensenergie, in het vrij spelen van jouw ziel en kun je deelnemen aan de maandelijkse live activaties! Een gouden combinatie van wekelijkse sessies energie alchemie en de juiste tools en inzichten om je leven weer overvloedig te laten stromen.
Geen analyses, of graven in het verleden, maar creatiekracht en vrijmaking van de levensenergie ten top. Voel zelf hoe fijn het leven kan zijn voor je! Het leven zegt altijd JA tegen je, maar waar hou jij de flow of life zelf onbewust tegen? De effecten van dit traject gaan je de rest van je leven ondersteunen!!
Geniet van jouw hernieuwde flow, overvloed en welzijn voor jezelf! Ontdek jouw formule voor puur zielsgeluk!

TRUE TO YOUR SOUL!
Pure ziels-alchemie

Ben jij zelf al helemaal thuis in energiewerk, heb je al veel in je onderbewuste opgeruimd, maar mis je de hoogwaardige inspiratie om door te groeien in je bewustzijn? Dan is dit dé training die ik je gun! In dit jaartraject wordt je door het Golden management team meegenomen in het wakker maken van je higher mind, van nieuwe coderingen in jouw DNA en van het beschikbaar te zijn voor jouw pure zielsenergie!
Wil je niet meer mee in de matrix? Dan is dit de leukste training om je onbewuste links naar het ‘slavenbewustzijn’ volledig te ontmantelen en los te laten. Geniet van het leven in de Gouden lifestyle en sta volop als mens in het leven mét een geactiveerd lichtlichaam! Je voorgangers hebben ultieme transformaties ondergaan!
Dit is dé online training die ik vroeger zelf graag had willen hebben; hoogwaardige tips, energetische downloads en praktische tools om jouw leven te upgraden en optimaliseren.

SUPER SOUL JOURNEY
Dé Quantum Soul Experience!

Wat zou er gebeuren met jouw leven, als je jezelf anderhalf jaar lang wekelijkse nieuwe energie updates geeft, je onbewuste mind opruimt en nieuwe quantum lifestyle gewoontes leert opbouwen?
Dit traject is voor de vrouw die zichzelf gunt wat het leven haar al die tijd al gunde: Puur zielsgeluk en een diepe connectie met je ware zelf!
Ontdek je gouden structuren en neem niet meer genoegen met minder, want jij bent je kadootje aan de wereld! Wat wilt het leven via jou geboren laten worden?
Dit pakket omvat werkelijk álle trainingen, alle live quantum energy workshops en alle inspiratie die de quantum soul academie bevat! Zodat je jouw ziel echt kunt leren kennen, je leven vanuit de gouden architectuur kunt ontwerpen én genieten van alle plezier & levensgeluk die je daarmee vrij speelt!
Dit aanbod ga je nergens anders vinden! Hoeveel is anderhalf jaar ondersteuning in de vriendschap met jouw ziel je waard?

Wat anderen zeggen over de trainingen

Grietje Voeten ©
Ben jij bereid om met de lichtheid van je ziel te resoneren?

Waarom kies je voor mij?

Omdat ik van kinds af aan al een passie heb voor het onderzoeken van de logica van het leven, ben ik inmiddels een expert in de stroming van energie. Niet voor niets ben ik auteur van het creatieboek: ‘Spelen met het leven; ontdek jouw oneindige potentie’.
Tijdens de Energie-webinars ‘lees’ ik de onbewuste beperkingen en blokkades uit het informatieveld en neem je mee in het opruimen en herprogrammeren van deze beperkende en verouderde mindset. Zelfs tijdens het terugkijken van een energy-webinar, merk je direct dat jouw energie mee begint te zinderen. Jouw systeem herkent de mogelijkheid om verruiming toe te staan en zal  die kans met beide handen aangrijpen. Ervaar het zelf!

Omdat het hele leven uit energie bestaat, werken de energietrainingen door in alle facetten van jouw leven. Het blijft bijzonder om te zien wat de bijverschijnselen zijn van de energiestroming die we samen teweeg brengen.

 • Ben jij klaar om jezelf te ontmoeten en jouw energie te laten stromen?
 • Heb jij zin om te voelen hoeveel levenskracht je in je draagt?
 • Lijkt het je ook leuk om te voelen wat jouw zielsmissie is?

Let’s go next level baby!

I love life!

Ik hou van de vrije stroom van levensenergie, mijn hart zingt ervan!
Daarom richt ik me in mijn energietrainingen op bewuste enthousiastelingen, die klaar zijn om next level te gaan. Ik ga ervan uit dat je al ervaring hebt met bewustzijns en misschien zelfs al coach of therapeut bent, zodat we lekker door kunnen pakken.
Wordt jij ook zo enthousiast van een leven in vrijheid, veel energie, welzijn en overvloed die door alle aspecten van je leven stroomt?
Heb jij zin om een speelse en diepe connectie met de flow van jouw leven aan te gaan en ben je klaar om gebruik te maken van je oneindige potentie?
Dan ben jij van harte welkom om jouw quantum soul journey te starten!

Het is mijn missie om de waarheid van het leven weer te laten stromen. We zijn allemaal opgegroeid in een wereld die doorspekt is van super ontkrachtende massa hypnose. Als kind heb ik me zo ontzettend vaak teleur gesteld gevoeld in het leven, in het onbewustzijn van mensen en in de hoeveelheid geweld die we elkaar en de natuur aan kunnen doen.
Nu besef ik me, dat er een ontzettend slimme structuur ontwikkeld is ( De Matrix), waarin het logisch is dat je teleurgesteld voelt, niet goed genoeg voelt en hier helemaal niet wilt zijn. Dat zorgt er namelijk voor dat jij afgeleid raakt van jouw creatiekracht, van jouw daadkracht en van de puurheid van jouw zijn!

Dit is alleen niet het WARE LEVEN, maar een vervormde realiteit van een oud ‘slavenbewustzijn’ die wij als norm op een heel diep onbewust niveau mee hebben gekregen. Tijd om weer te genieten van vrijheid, waarheid en liefde, zoals het leven bedoelt is in al haar onschuld. Heerlijk dat jij bereid bent om je ware zelf te ontmoeten!

Wat voor soort trainingen kun je verwachten in de Quantum Soul Academie?

1.HET SUPER SOUL JOURNEY PAKKET:

Het SUPER SOUL – pad is bedoelt voor de zelfbewuste powervrouw die klaar is met minder genoegen te nemen. Je beseft je dat het tijd is om in je kracht te staan, op je eigen zachte & intuïtieve manier! 
Je weet al dat het Universum je altijd steunt op de manier waarop je jezelf ondersteunt, vandaar dat je ook kiest voor hoogwaardige kwaliteit! 
Met het Super Soul pad ontvang je toegang tot de HELE academie (zie alle onderstaande trainingen bij de andere twee pakketten) en anderhalf jaar lang de maandelijkse live activaties. 
Waar je bij de andere pakketten moet kiezen welke trainingen je toegang toe krijgt, is je in dit pakket werkelijk alles gegeven! Anderhalf jaar lang wekelijks een nieuwe optie om je onbewuste mind te clearen, updaten en upgraden!
Jij weet als geen ander; kiezen voor geluk doe je zelf en het Leven zegt altijd JA tegen jou!

Nu van € 1919.- voor € 1515.-

Laetitia - © 2022
Ik vroeg me steeds af, 'Wanneer kan ik mezelf nu eens langer dan een uurtje goed blijven voelen?' Nu ben ik daar al maanden!!
Ik besef me nu heel goed dat creëren niet betekent: iets doen. Maak plezier en trek vandaaruit meer blijheid, plezier en geluk aan! Door dingen te doen waar ik blij van word, geniet ik meer van mijn leven, maar inspireer ik anderen om dit ook te doen. Een heerlijke vorm van dienstbaar zijn!

2. HET FREE YOUR SOUL PAKKET:

Het FREE YOUR SOUL-pad is bedoeld om meer zuiverheid, meer zelfvertrouwen en erkenning te voelen in je connectie met je zelf. Daarnaast leg je een stevige fundering aan in het ontspannen creëren en manifesteren vanuit je zielsenergie.
Dit is voor de vrouw die in het dagelijkse leven nog wat twijfels heeft, maar stiekem toch ook wel heel benieuwd is om zichzelf verder te openen. Je hebt een jaar lang toegang tot het 1e gedeelte van de academie en kunt een jaar lang al je energievragen live stellen aan mij, tijdens de Quantum Energie activaties.
Uiteraard kun je hierna kiezen om lekker verder te transformeren via de True to your Soul route. 

 • Boost je levensenergie (2 maanden)
 • Ontdek je stralende zelf (3 maanden)
 • 7 Ways to Wellness! (Engelse training) (2 maanden)
 • Unlock yourself (1.5 maand)
 • Alle Quantum Energie Workshops op diverse thema’s (6 maanden)
 • Bonus: maandelijks live deelname aan de nieuwe Quantum Energie Activaties

Nu  een jaar support voor €888.-

3. HET TRUE TO YOUR SOUL PAKKET:

Het TRUE TO YOUR SOUL pad bevat de gevorderde trainingen die veel energetische activaties voor je quantum lichtlichaam bevatten en jouw higher mind verder openen. Alle trainingen zijn gewoon in het Nederlands en gechanneld door Het Golden Management Team. En zijn bedoelt om alle hypnose rondom een ‘gewoon mens’ zijn, los te laten en jouw hogere quantum bewustzijn vrij te spelen. Stap niet alleen uit de matrix, maar laat ook alle onbewuste programmeringen van het ‘slavenbewustzijn’ helemaal los!
Dit pakket is uitsluitend in overleg met mij beschikbaar, om ervoor te zorgen dat je klaar bent voor de hoogwaardige transformaties die hierin wakker gemaakt worden. Als je het Free Your Soul gedeelte al gevolgd hebt, kun je zo doorstromen naar dit tweede gedeelte van de academie!
Deze coderingen en activeringen hebben niet alleen mijzelf, maar ook degenen die je voor zijn gegaan enorm verrijkt en getransformeert! Ik ben persoonlijk súperblij met deze activeringen en codes en gun ze de rest van de wereld ook! 

 • Unlock yourself
 • Unlocking new new potentials
 • Gouden energie architectuur
 • Activeer je energieportalen
 • Leiderschap
 • Meesterschap
 • Gouden Alchemie
 • Vrije Energie
 • Liquid Plasma Light Codes
 • Alle Quantum Energie activaties
  Totaal voor meer dan een jaar aan wekelijks nieuwe webinar opties!

Nu een jaar support voor € 999.-

Lekker overzichtelijk op een rij!

Ik geef al een paar jaar quantum energie training online. Maar de laatstse jaren merk ik hoeveel lichtwerkers en starseeds wakker worden en zichzelf willen ondersteunen en voeden. Ze weten inmiddels al zoveel, dat ze echt snakken naar hoogwaardige inspiratie met een ‘thuis-gevoel’; een gevoel dat klopt!  Ze zijn klaar met hard aan zichzelf te moeten blijven werken en zijn toe aan groeien & ontwikkelen vanuit plezier en nieuwsgierigheid!
Ik voel me gezegend dat er via mij zo’n plek heeft mogen ontstaan; een thuis voor starseeds en wakkere zielen.
Als je regelmatig een oplaad moment nodig hebt, of jezelf wilt instellen op meer vrijheid, overvloed & geluk, óf gewoon zin hebt in nieuwe inspiratie voor levensplezier, dan heb je het zo bij de hand!
Gun jezelf het gemak van de All-In-Youniverse en ervaar zelf hoe je al je potentie  met gemak kunt aanspreken. De grote grap is vaak, dat je omgeving zich afvraagt waarom je er toch zo stralend en krachtig uitziet en je vanzelf een wandelende uitnodiging tot een bezield leven wordt!

Wat kun je van de Super Soul Journey verwachten?

 • Eindelijk het gevoel dat ‘het klopt’; thuiskomen!
 • Het opruimen, loslaten en herkennen van oude programma’s (alleen dit keer niet door er hard aan te werken, maar door te spelen met de energie!)
 • Een diepere en vanzelfsprekende connectie met jouw eigen ziel leren maken en je toch meer geaard voelen dan ooit! (Ja, dat kan écht!)
 • Constante nieuwe perspectieven op je huidige realiteit, waardoor je ‘problemen’ als vanzelf omgezet worden in ultieme voeding voor je ziel
 • De finetuning in je persoonlijke creatie- en manifestatieproces toepassen
 • Je quantum lichtlichaam herkennen en weten hoe het te activeren voor ultieme levendigheid en plezier in je dagelijkse leven!
 • Onderscheid tussen het ware leven en de onbewuste hypnoses van de matrix in jezelf herkennen.
 • Je onafhankelijk en vrij voelen van de huidige veranderingen in ons collectief. Eindelijk kun je je veilig voelen op een dieper niveau!
 • Je higher mind zal worden aangesproken en geactiveerd, waardoor je sneller inzicht krijgt in situaties en je veel zorgelozer en vrijer in de wereld staat.
 • Dit alles niet alleen weten, maar ook echt doorvoelen tot diep in je bekkengebied, zodat je een heel eenduidig en helder systeem ontwikkeld.
 • Al met al zal de quantum Soul in jou aangesproken, geactiveerd en belichaamt worden door jezelf mee op reis te nemen door deze trainingen van het Golden Grid Team.

Kortom: Super geavanceerde energetische trainingen, voor de powervrouw die graag haar quantum versie wilt aanspreken in dit leven en tegelijkertijd midden in de wereld wilt staan. Het is tijd om jezelf helemaal te laten floreren op je eigen voorwaarden en volgens je eigen succesformule!

Wie open is voor inspiratie, kan deze ontvangen. Ben jij bereid om inspiratie toe te laten?

VEEL GESTELDE VRAGEN:

Hoeveel tijd moet je investeren per week?

Je gaat iedere week ongeveer een uur genieten van het Energy webinar en daarnaast ontvang je praktische opdrachten die met name te maken hebben met je aandacht bewust anders te verdelen door de dag heen. Dus je hoeft gek genoeg niet hard te werken en geen extra tijd te investeren. Je zal de stof die we bespreken wel praktisch toepasbaar maken in je dagelijkse leven.
(In veel gevallen levert het programma je juist extra tijd en energie op!)
De ervaring leert dat veel deelnemers het fijn vinden om met name de clearings en de meditaties tussendoor vaker terug te luisteren en ze als hypnoses inzetten! Dit is uiteraard omdat ze het fijn vinden en niet omdat het moet!

Hoe weet ik welk traject het beste bij mij past?

Hierboven heb ik je proberen inzicht te geven in de trainingen, maar als je vragen hebt, kun je me gerust even bellen om te overleggen welke training het beste bij je past. Met mijn invoelende vermogen en jouw intuïtie, komen we daar vast wel aan uit!

Wat bedoel je met een Quantum Journey?

Het prachtige proces van een quantum energie training maakt dat het niet uitmaakt op welk bewustzijnsniveau je je bevindt. Jouw mind gaat precies je persoonlijke zwakke plekken op dat moment voelbaar maken en opruimen. Ken je dat ook, dat je nog steeds tegen een zelfde thema in jouw leven aanloopt, maar dat de kwaliteit van dat thema al enorm verbeterd is? Dat zal je hier ook merken.
Je kunt steeds een laag dieper gaan in het openen voor je ware zelf! Het gaat namelijk niet om hoeveel je aan jezelf moet werken, je doet deze trajecten om jezelf meer plezier en energie te geven in je dagelijkse leven. Stel jezelf de vraag: Ben ik toe om meer van mijn eigen energie vrij te spelen? Kies er dan zeker voor jezelf te ondersteunen met een Soul Journey Experience!

Ik heb al zoveel bewustzijnservaring, hebben deze trajecten dan wel zin?

Mijn ervaring is, dat het leven altijd wilt groeien en verder wilt verruimen. Daarom kan ik je van harte een SUPER SOUL JOURNEY aanraden. Want sommige dingen weet je misschien al, maar dat betekent niet dat je het ook al voelt of toepast in jouw dagelijkse leven. De vrijheid die je vrij speelt tijdens deze zielstrajecten is niet in waarde uit te drukken. Dit is je geboorterecht dat je weer mag claimen. Gun jezelf de hoogwaardige kwaliteit van het clearen van jouw onbewuste mind, zodat jouw lichaam een heldere geleider is van jouw unieke zielsstructuur.

Kan ik gespreid betalen?

Uiteraard wil je ik de optie aanbieden om gespreid te betalen, als dat het makkelijker maakt voor je om deel te nemen!
Voor het FREE YOUR SOUL & TRUE TO YOUR SOUL Traject kun je 2 x € 395.- overmaken. De eerste betaling zal plaatsvinden voor de start en de tweede betaling 14 dagen voor de 6e maand ingaat.
De Super Soul Journey kun je ook in 3 delen betalen; 3 x € 515.-
Om hiervoor in aanmerking te komen, kun je het beste even persoonlijk contact met me opnemen (telefonisch of via de mail) en dan zorg ik voor je inschrijving.

Wat als het me toch niet bevalt?

Omdat ik voor 100% achter de resultaten en de kwaliteit van deze trainingen sta, geef ik je graag een niet-goed-geld-terug-garantie binnen twee weken.
Jij hebt twee weken de tijd om te kijken of de academie voor je werkt, of je deze manier prettig vindt en of het bij je past.
Vind je het niets, om wat voor reden dan ook, dan ontvang je jouw geld terug. Laten we het leven vooral zo aangenaam mogelijk voor elkaar houden. Ik gun jou ook de meest optimale versie van jouw zielsgeluk, wat dat dan ook voor je is!

Ik wil wel starten, maar heb nu niet voldoende geld over om te investeren.

Daarin ben je niet de enige, maar ook daar zijn verschillende opties voor.
1. je kunt gespreid betalen
2. Je kunt het Boost je levensenergie programma starten voor € 333.-
3. Je kunt met de maandelijkse live activaties meedoen voor € 35.- per maand

Als je jezelf geroepen voelt voor de flow van deze programma’s is het belangrijk om daar gehoor aan te geven. En jij kunt uiteraard zelf kiezen hoe je dat doet. De ervaring leert, dat als jij kiest voor jezelf en alvast voor flow kiest, dat je geldstroom jouw frequentie volgt. Zo hebben meerdere deelneemsters al zichzelf aangeleerd: ‘Alles wat ik in mezelf investeer, krijg ik verdubbeld terug op mijn rekening.’

Uiteraard ben jij degene die jouw grenzen mag aanvoelen en weet dat het universum je in iedere keuze die je maakt altijd zal ondersteunen. Het leven zegt altijd JA tegen jou!

Heb je andere vragen?

Schroom niet om even contact op te nemen, als je serieus geïnteresseerd bent. De meeste vragen hoop ik hier al beantwoord te hebben, maar kom je er niet aan uit, dan ben je van harte welkom om een mail te sturen naar contact@grietjevoeten.nl of te bellen naar 06 – 24 68 38 19.
Samen komen we er wel aan uit, welk traject het beste bij je past.