Online trainingen

De heerlijkste sessies, gewoon in je eigen huis.


Kennis en geluk delen is mijn passie. En omdat jouw aandacht je creatiekracht aanstuurt, maakt tijd en afstand niets uit. Online heb ik diverse mogelijkheden gecreëerd, waarop jij je kunt afstemmen en laten inspireren. Makkelijker en leuker kan het bijna niet!
Hieronder staan diverse mogelijkheden, welke past bij jou?

Business & Energie

Een gouden combinatie van een businesscoach en een energetisch coach maken dat je jouw bedrijf naar een heerlijke flow kunt brengen! Praktische inzichten om vanuit je kern je bedrijf bewust aan te sturen en optimale energetische ondersteuning. Leer je weerstand en valkuilen kennen en oplossen op de meest simpele manier. Het is tijd om handen aan jouw hart te geven en je bedrijf tot een daverend succes te maken. Luchtigheid, vrijheid en succes kunnen prima samen gaan, ontdek het zelf en geniet van jouw hernieuwde flow!

Leven vanuit je stralende zelf

Een unieke online training om je in aanraking te brengen met je ware natuur. We ruimen oude patronen op en nemen je mee in de logica van jouw leven op dit moment. Zodat jij weer voelt hoe oneindig krachtig je werkelijk bent. Ontdek je creatiekracht, je natuurlijke lichtheid en jouw vermogen om samen te werken met het leven zelf! Dit is dé online training die ik zelf graag had willen hebben; hoogwaardige tips, energetische downloads en praktische tools om jouw leven te upgraden en optimaliseren.
Ben jij er klaar voor?

Specifieke meditaties

Je kunt ze bijna niet meer wegdenken in deze tijd: Meditaties. Het is natuurlijk de meest prettige en simpele manier om jezelf te herprogrammeren en zo te ondersteunen in het dagelijkse leven.  Als je jouw aandacht vaak genoeg naar nieuwe ‘informatie’ toe laat gaan, terwijl je in een theta toestand wordt gebracht, leg je nieuwe neurologische paden aan in jouw hersenen.
Vandaar dat ik mini-trainingen aanbied om de meest gebruikelijke vraagstukken in mijn praktijk lekker thuis aan te kunnen pakken.
Minimale investering, maximale verrijking.

Wat anderen zeggen over de trainingen
'Op een heldere en prettige manier krijg ik keer op keer inzichten, waardoor het leven steeds leuker wordt. Elke ontmoeting begeleidt Grietje je op een ontdekkingsreis naar mogelijkheden die je in je draagt. Ook reikt zij je tools aan, hoe je hier gebruik van kunt maken. Het heeft mijn leven totaal veranderd!' Laetitia, Breda

Wie open is voor inspiratie, kan deze ontvangen. Ben jij bereid om inspiratie toe te laten?