Theta Healing®

Verander jezelf op DNA niveau


Ben jij ook toe aan nieuwe gewoontes en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Met Theta Healing kom je snel en gemakkelijk tot de kern van jouw overtuigingen. Gun jezelf een nieuwe versie van jezelf en maak een afspraak!
DNA niveau

Het herprogrammeren van jouw beperkende overtuigingen. Waarom heb je bepaalde overtuigingen vastgehouden en wat bieden ze je nog? Waarom heb je ze nog niet losgelaten? Dit geeft ons inzicht in hoe je dna op dit moment geprogrammeerd is. Sommige patronen heb je inderdaad overgenomen van je familie of omgeving, maar die kun je net zo gemakkelijk weer loslaten. Ervaar zelf de mogelijkheden!

Mind

De mind is een interessant iets. Over het algemeen wordt ons gedrag voor 95 % bepaald door onze onbewuste gevoelens en patronen. Ook is de mind daar om ons te ‘beschermen’ tegen alles wat nieuw en onbekend is. Het zal dus weerstand op kunnen roepen als je jezelf nieuwe gewoontes aan wilt leren. Vooral als je het gevoel hebt, dat je iets nog niet aankunt. Je krijgt inzicht in hoe jouw mind werkt en hoe je hem voor je kunt laten werken.

Handelend vermogen

Fysiek en energetisch gezien draag je alle mogelijkheden in je. Je hebt er alleen (onbewust) voor gekozen hier geen gebruik van te maken. Vandaar dat je in de praktijk ook tips en ondersteuning krijgt, hoe je dit in je dagelijkse leven kunt inzetten. Het leven mag leuk zijn en samen zorgen we ervoor dat jouw vernieuwde zelf vooral op een prettige en ontspannen manier tot stand komt.

Worden wie je werkelijk bent, pure potentie, zonder alle beperkende emoties.
Wie ben jij zonder je beperkende gedachten en gewoontes? Ervaar het zelf in deze soul session!
Drie mogelijkheden voor je


In de praktijk

1-op-1 contact in de praktijk. Een ware soul session, ontdek je pure potentie.
Investering in deze sessie is € 90,- per uur.

Via Skype

Woon je verder weg, of wil je een afspraak tussen de bedrijven door? Dat kan, energie stroomt onvoorwaardelijk. Jouw investering is € 90,- per uur

Bedrijfscoaching

Heb je behoefte aan ondersteuning en wil jezelf en daarmee ook je bedrijf een boost geven? Dan kun je een bedrijfsconsult boeken voor € 90,- per uur excl btw.

Ervaring uit de praktijk