Personal Coaching

Verander jezelf op DNA niveau


Wil jij ook, net als vele anderen, dichter bij je ware natuur komen? Dan ben je hier aan het juiste adres.
In mijn praktijk werk ik onder andere met Theta Healing® en andere energiestructuren. Daarmee ‘lees’ ik jouw energie en je onbewuste patronen uit en kom je snel en gemakkelijk tot de kern van jouw overtuigingen. Ik neem je mee in het gemak van jezelf herprogrammeren en de logica van jouw creatiekracht.
Gun jezelf een nieuwe versie van jezelf en maak een afspraak!
Worden wie je werkelijk bent, pure potentie, zonder alle beperkende emoties en patronen.
Ontmoet jezelf vanuit je ware natuur.
Drie mogelijkheden voor je


Energyclearing &
Lichttransmissie

1-op-1 contact in de praktijk of online. Je ontvangt een zuivering van je energie en wat ik ‘licht downloads’ noem, die jouw ziel voor je klaar heeft liggen. Geen lange verhalen van jouw of mijn kant, pure opschoning en energie overdracht met een korte feedback. Een heerlijke energie-update en ‘lichtbadje’, zodat je weer vrij en opgeschoond voelt.

Duur: 30 minuten
Investering: € 55,-

Soul sessie

De meest uitgebreide persoonlijke afspraak, zodat we in kunnen gaan op jouw onbewuste patronen. Ik leer je hoe je jezelf herprogrammeert en uiteraard ontvang je je soulreading én daarnaast de clearing & lichttransmissie. Je kunt je reading opnemen en zo vaak terugluisteren als je maar wilt.
Laat de boel maar eens lekker stromen en ontdek de nieuwe jij!

Duur: 60-75 minuten
Investering: € 120,-

Blessings

Heb je behoefte aan wat extra ondersteuning op afstand? Bij de Blessings ontvang je een hele maand, iedere week een energyclearing op afstand. Supersimpel en heel effectief; je hoeft er niet voor thuis te blijven en/of rekening mee te houden. Iedere week een clearing, maakt dat jouw energie weer lekker vrij kan stromen en dat merk je!

Duur: Maand lang 1 x per week
Investering: € 50,-

Plan hier alvast je afspraak:
Grietje - jouw creatie en manifestatie coach
Ik hou van de heerlijke vrije flow van zielsenergie. Ben jij klaar voor een ontmoeting met jouw puurheid, doorstroming en levensenergie, dan ben je op de juiste plek!
DNA niveau

Het herprogrammeren van jouw beperkende overtuigingen. Waarom heb je bepaalde overtuigingen vastgehouden en wat bieden ze je nog? Waarom heb je ze nog niet losgelaten? Dit geeft ons inzicht in hoe je dna op dit moment geprogrammeerd is. Sommige patronen heb je inderdaad overgenomen van je familie of omgeving, maar die kun je net zo gemakkelijk weer loslaten. Ervaar zelf de mogelijkheden!

Mind

De mind is een interessant iets. Over het algemeen wordt ons gedrag voor 95 % bepaald door onze onbewuste gevoelens en patronen. Ook is de mind daar om ons te ‘beschermen’ tegen alles wat nieuw en onbekend is. Het zal dus weerstand op kunnen roepen als je jezelf nieuwe gewoontes aan wilt leren. Vooral als je het gevoel hebt, dat je iets nog niet aankunt. Je krijgt inzicht in hoe jouw mind werkt en hoe je hem voor je kunt laten werken.

Handelend vermogen

Fysiek en energetisch gezien draag je alle mogelijkheden in je. Je hebt er alleen (onbewust) voor gekozen hier geen gebruik van te maken. Vandaar dat je in de praktijk ook tips en ondersteuning krijgt, hoe je dit in je dagelijkse leven kunt inzetten. Het leven mag leuk zijn en samen zorgen we ervoor dat jouw vernieuwde zelf vooral op een prettige en ontspannen manier tot stand komt.

Ervaring uit de praktijk