Quantum Energie Activaties

Maandelijkse activaties om jouw energie lekker in beweging te houden!


Herken je dit gevoel: Je zit lekker in je flow, na een leuk boek, een inspirerende training of vakantie en je denkt: ‘Dit ga ik zo vast houden!’
Om twee weken later je fijne flow alweer kwijt te zijn…
Hier is dat steuntje in je rug, waarmee je jouw fijne energie lekker in beweging houdt!

Geniet van de quantum lifestyle als vanzelfsprekende norm in jouw leven: 

Kies voor de pure sprankeling, het levensplezier en zielsgeluk die je vrij speelt.

Quantum energy teachings
Je brengt het meeste tijd door met jezelf in dit leven, waarom investeer je niet in de verbinding met jezelf? Ontdek hoe leuk het leven is, als je leert genieten van jouw eigen zuivere & stromende energie!
Grietje - jouw creatie en manifestatie coach

Inhoud van de activatie

Tijdens iedere activatie kun je een aantal vaste onderdelen verwachten, zoals ademhalingsoefeningen, ‘shaken’ en energetische clearingsoefeningen. Houd er maar rekening mee dat we de energie en je lijf flink in beweging gaan brengen!
Daarnaast is er iedere week een thema dat ik door krijg van mijn Gouden Gidsenteam. Toch staat er niets vast en channel ik de activatie in het moment. Zodat de energie aangepast is aan de deelnemer, aan de energie van het moment en ook voor degenen die de replay terugkijken. Online deelname zegt niets over de kracht van de energie die je vrij speelt! Tijd en afstand zeggen hier helemaal niets. Ontdek het zelf.

Boost je levensenergie

Wat kun je verwachten?

Een quantum soulactivatie kan veel verschillende ervaringen geven. De meest voorkomende resultaten zijn een gevoel van levendigheid, sprankeling en inspiratie. Omdat we ons tijdens de activaties richten op een diepere verbinding met je ziel, is zielsgeluk een vanzelfsprekend gevolg. Toch komen in veel gevallen, vaak in de week na de activatie, ook alle aspecten van jezelf tegen, waar je jouw zielsgeluk onbewust nog tegen houdt.  Jij bent de creator van jouw wereld en jouw ziel kan niet wachten totdat je daar onbegrensd gebruik van maakt om jouw welzijn en zielsgeluk tot haar volledige recht te laten komen!

 

It’s time to energize your life!

Grietje - jouw creatie en manifestatie coach

Waarom kies je voor mij?

Omdat ik van kinds af aan al een passie heb voor het onderzoeken van de logica van het leven, ben ik inmiddels een expert in de stroming van energie. Niet voor niets ben ik auteur van het creatieboek: ‘Spelen met het leven; ontdek jouw oneindige potentie’.
Tijdens de Energie-activaties ‘lees’ ik de onbewuste beperkingen en blokkades uit het informatieveld en neem je mee in het opruimen en herprogrammeren van deze beperkende en verouderde mindset. Zelfs tijdens het terugkijken van een energy-activatie, merk je direct dat jouw energie mee begint te zinderen. Jouw systeem herkent de mogelijkheid om verruiming toe te staan en zal  die kans met beide handen aangrijpen. Ervaar het zelf!

Omdat het hele leven uit energie bestaat, werken de activaties en herprogrammaties door in alle facetten van jouw leven. Het blijft bijzonder om te zien wat de bijverschijnselen zijn van de energiestroming die we samen teweeg brengen.
Ben jij klaar om jezelf te ontmoeten en jouw energie te laten stromen?
Let’s go quantum!

Boost je levensenergie

Wanneer kun je meedoen?

Iedere derde zaterdag van de maand, kun je deelnemen aan een quantum activatie. Zodat je jouw flow of life lekker stromend houdt en jij je lekker kunt concentreren op jouw zielsgeluk. Want waarom zou je je leven spenderen met steeds onbewuste patronen op te moeten lossen, als je een keer per maand een energie-activatie voor jezelf kunt inplannen.
Dan kun je de rest van de maand doen waar je goed in bent: de creator en ontwerper van jouw eigen leven zijn!
Schrijf je hieronder vrijblijvend in om iedere maand een herinnering te ontvangen van de quantum activaties. Jij kiest dan pas, of je deel wilt nemen die maand.

 

ERVARINGEN VAN DE DEELNEMERS!

DE TIJD VOOR DE ‘GOUDEN’ MENS IS AANGEBROKEN!

Durf jij jezelf te leren kennen als de nieuwe mens, die speciaal voor deze ‘gouden tijd’ gekomen is? De mens die begrijpt dat hij/zij gekomen is om juist een leider te zijn voor de nieuwe wereld en niet om het oude op te moeten volgen. Een mens die aanvaard en zin heeft om lekker de nieuwe impulsen en inspiratie in de wereld te creëren en manifesteren? Een mens die een basis voelt van vanzelfsprekende waardering, respect en liefde voor de medemens, maar zeker ook bereid is om dit voor zichzelf te voelen?

Dan is het tijd om jezelf op de juiste manier hoogwaardige voeding voor de ziel te geven en aan te sluiten bij een maandelijkse groep gelijkgestemde zielen die resoneren op jouw golflengte! Of te kiezen voor de Quantum Soul Academie en lekker in je eigen tempo een SOUL Traject te volgen. Voel maar in wat het beste bij je past!

INSCHRIJVEN:

Je kunt je iedere maand inschrijven door een los ticket te kopen via de webshop. Je ontvangt dan binnen drie dagen een registratielink voor het webinar van die maand. Je kunt zelf kiezen of je live deelneemt, of dat je alleen de replay wilt ontvangen en lekker in je eigen tijd onbeperkt wilt terugkijken.
Wil je vaker deelnemen, dan kan ik je aanraden om een 3-rittenkaart aan te schaffen, zodat je van extra korting en extra flow kunt genieten. Binnen een jaar kun je je drie ritten dan zelf inplannen, dus ook hier zit je nergens aan vast.

AUTOMATISCHE DEELNAME:

Volg je een SOUL-traject bij mij, dan zijn de maandelijkse activaties een extra service voor je. Je kunt dan automatisch iedere maand deelnemen, tijdens je lidmaatschap van de ALL-IN-YOUNIVERSE ACADEMIE.
Via de button hieronder kun je meer informatie over diepe zielsbegeleiding ontdekken!

Alles waar je aandacht aan geeft groeit. Wat als je jezelf regelmatig alle aandacht geeft?
soulscan
Fysiek

Je lichaam krijgt de hele dag door boodschappen van jouw brein te verwerken. Wil je weten wat er met jouw lichaamsenergie gebeurt, als we je anders leren denken en oude beperkende patronen iedere maand clearen? Ik kan je verklappen… je gaat ervaren hoe ‘bruisend’ je je kunt voelen!

Mentaal

Ondanks al jouw bewustzijn, sta je jezelf misschien nog niet het optimale levensgeluk toe. We gaan samen oude, beperkende ideeën opschonen en je verrassen met super plezierige en inspirerende gedachten. Samen gaan we voor een flinke upgrade in jouw zielsconnectie. Leer je volmaaktheid toe te staan!

Energetisch

Alles in dit leven bestaat uit energie. Iedere week ondersteun ik je in jouw verbinding met je ware zelf.  Ervaar goddelijke meditaties, visualisaties, hoogwaardige uitleg en clearings om je verbinding met jezelf te optimaliseren. Ontdek hoe je jezelf moeiteloos kunt verrijken. Het is jouw tijd om te stralen, je levensgeluk ligt op jou te wachten!

Twijfel je nog?

Lijkt het je interessant, maar ben je er nog niet aan uit of een online activatie wat is voor jou? Als je oprecht geïnteresseerd bent, kun je hieronder een voorproefje doen van een eerdere activatie over Vrijheid & Blijheid. Zo kun je onderzoeken hoe fijn het is om online energie activaties te genieten. Zélfs als je ze terugluistert in je eigen tijd!
Ik geloof in de kracht en de effecten van deze training, hopelijk jij ook na dit voorproefje!