Yoga Grietje Voeten
Ontspannen yoga om dichter bij jezelf te komen. Gun jezelf regelmatig écht contact met je lichaam, geest en ziel. Bewustwording van je lichaam, je ademhaling en je levenshouding brengen je dichter bij jezelf. Of kom naar de Lazy Sunday en geniet van jouw moment met jezelf.
Yoga, Grietje Voeten, Lazy Sunday, restorative yoga
16411
page-template-default,page,page-id-16411,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Yoga

Verbind je met je lichaam, geest en ziel


Yoga is een manier om jezelf in contact te brengen met de stilte binnenin. Dat je ondertussen je lichaam soepeler maakt, je energiestroom bevordert en je mind traint is natuurlijk fantastisch. Probeer het zelf eens en gun jezelf de innerlijke stilte.
Lazy Sunday

Een hele zondagochtend helemaal voor jou. Kom lekker ontspannen en gun jezelf deze zondagochtend om met jezelf door te brengen. Restorative yoga met ademhalingsoefeningen, klankschaalmeditaties en ruimte om jouw behoeftes in aan te geven.

Vaste lessen

Wil je graag iedere week investeren in jezelf? Kom dan naar de Yoga Flow lessen:

  • Dinsdag  20.15 – 21.30 uur
  • Vrijdag     9.00 – 10.15 uur

Voor ieder niveau, om verbinding te maken met jouw lijf in het moment.

Privé les

Voel jij je meer op je gemak als je 1 op 1 les krijgt?
Wil jij bewust werken aan jouw lichaamshouding in de yogaposities? Of heb je een blessure en wil je even wat extra begeleiding?
Dan is er altijd de mogelijkheid om privé les te nemen. Ook een weekend verblijven kan een optie zijn om wat dieper op jouw lijf in te kunnen gaan.
Samen passen we de lessen aan aan jouw behoeftes.

Handig om te weten
Jouw investering

De lessen bestaan uit een uur yogaoefeningen, ademhalingstechnieken en een kwartier rust/meditatie. Alles word op een holistische manier uitgelegd, om ook hier inzicht in de samenwerking van je lichaam en je geest te krijgen.

  • Het is aan te raden om een uur voordat je yoga gaat beoefenen niets te eten.
  • Zorg dat je gemakkelijk zittende kleding aantrekt en geef eventuele blessures altijd even aan. Het is altijd mogelijk om op je eigen tempo en kunnen yoga te beoefenen.
  • Neem een schone handdoek/strandlaken mee.
  • Mocht je niet kunnen komen of ziek zijn, dan hoor ik het graag van je. Zodat er ruimte ontstaat voor anderen die een les in willen halen.

Onderstaande prijzen kunnen contant betaald worden of vooraf worden overgemaakt per bank.

  • € 35,- per maand
  • € 12,50 per losse les
  • € 100,- 10 rittenkaart
  • € 7,50 proefles

De lessen in de schoolvakanties komen te vervallen, dat is al in de prijs verwerkt.

Gemiste lessen kunnen ingehaald worden op de beschikbare momenten.

Ervaring vanaf de yogamat


Laat je verassen door wat yoga jou te bieden heeft. Ontspanning, zelfinzicht en een heldere focus die je mee kunt nemen in jouw dagelijkse leven. Probeer het zelf, je bent het waard!