Workshops en Training - Grietje Voeten
Ben jij ook toe om je ware zelf te ontdekken? Heb jij ook behoefte aan innerlijke rust en ben je klaar met beperkende gedachten en gevoelens? Dan ben je hier aan het juiste adres! Inspiratie, informatie en bewustzijnstrainingen op diverse manieren. Kijk wat er bij je past en ontdek wie jij nog meer bent.
Theta Healing, Weert, Holistisch Coach, Bewustzijn, Presentchild, Kindertolk, Energie, Therapie, Bewustzijn, positiviteit, Nederweert
16305
page-template-default,page,page-id-16305,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Workshops en Training

Groeimogelijkheden voor iedereen


Kennis en geluk delen is mijn passie. Hieronder staan diverse mogelijkheden, welke past bij jou?
Workshop Kindertolken

Een workshop bijwonen of organiseren op jouw school of kinderdagverblijf? De methode Presentchild®  is een fantastische manier om zowel je kind als jezelf te ondersteunen. Leer luisteren naar wat kinderen je te vertellen hebben over jouw leven.

Herprogrammeer jezelf,
Tijd voor nieuwe gewoontes!

Wil jij ook nieuwe gewoontes aanleren en oude patronen doorbreken? Dan is deze training echt wat voor jou! Het fysieke, mentale en energetische stuk komen uitgebreid aan bod.

Tot je recht komen mét je hooggevoeligheid

Een heerlijke dagtraining waarbij je je hooggevoeligheid op een holistische manier kunt benaderen. Op naar helderheid, energie en lekker in je vel zitten! Ben jij er klaar voor?

Meditaties op maat

Lekker thuisblijven en toch jezelf een holistische visie op een bepaald thema gunnen? Mini-trainingen om verbeteringen aan te brengen in je hormoonbalans, hooggevoeligheid, je ware zelf ontdekken en ademhalingsproblemen. Minimale investering, maximale verrijking.

Lazy Sunday

Toegankelijke yoga voor iedereen. Iedere eerste zondag van de maand een hele ochtend in verbinding met jezelf, terwijl je samenkomt met gelijkgestemden. Hoe kun je nog liefdevoller en zachter met jezelf om leren gaan. Kom er tijdens een Lazy Sunday zelf achter. Een soepel lichaam en een ontspannen mind voor een bezield leven.

Wat anderen zeggen over de trainingen
'Op een heldere en prettige manier krijg ik keer op keer inzichten, waardoor het leven steeds leuker wordt. Elke ontmoeting begeleidt Grietje je op een ontdekkingsreis naar mogelijkheden die je in je draagt. Ook reikt zij je tools aan, hoe je hier gebruik van kunt maken. Het heeft mijn leven totaal veranderd!'

Laetitia, Breda

Wie open is voor inspiratie, kan deze ontvangen. Ben jij bereidt om inspiratie toe te laten?