Leer gebruik te maken van je elektromagnetische veld

Leer gebruik te maken van je elektromagnetische veld

Wist je dat je een elektromagnetisch veld om je heen hebt?

Wist je ook dat jij degene bent die dat veld stuurt?

En dat als jij het niet bewust stuurt, je onderbewustzijn het voor jou doet?

Besef je dan eens wat er met jouw veld, jouw aantrekkingskracht gebeurt, als minimaal 80% van je gedachtes en overtuigingen onbewust zijn…

Kun je je voorstellen wat voor prachtige dingen er kunnen ontstaan, als je bewust gebruik gaat leren maken van dit veld van aantrekkingskracht?
Als je eens heel bewust leert om jouw idealen in je veld te plaatsen en de elektromagnetische kracht gaat inzetten.

Hoe gemakkelijk zou het leven zijn, als je de aantrekkingskracht voor je laat werken, moeiteloos, gewoon omdat jij het verdient?

 

We zijn allen met de juiste vermogens uitgerust, om de ideale wereld te creëren. Toch begint menigeen de dag geheel onbewust met een zucht, om vervolgens de ‘verplichtingen’ af te werken. Om dan aan het eind van de dag je spanning er weer uit te werken in de sportschool.

Een tip: Probeer eens een week je dag te beginnen met het voorstellen dat je een elektromagnetisch veld om je heen hebt. Je kunt dit doen door te visualiseren dat je omgeven bent door een hele zachte sfeer. Deze sfeer is heel etherisch en vormt zich meteen naar jouw gedachtes en gevoelens. Vind je eigen manier om je bewust te worden van je veld, voel, zie of fantaseer je veld.
De eerste dagen zou het je even kunnen duren, voordat je dit veld echt ervaart, maar je zult snel merken dat dit steeds moeitelozer wordt.
Vervolgens kun je gaan spelen met dit veld, door er bepaalde gevoelswaardes of beelden in te visualiseren. Begin je dag eens met het gevoel Liefde in je veld te zetten. En voel hoe je veld volledig gevuld wordt met Liefde in zijn zuiverste vorm. Voel ook wat dat met jou doet en met je lichaam. Misschien voelt het als fantaseren of dromen voor je, maar merk op wat het effect is op jouw lichaam en jouw gemoedstoestand.

Begin de dag eens met bepaalde beelden in je veld te zetten. Bijvoorbeeld schitterende gouden sterretjes om je heen, of diamanten. Ook kleuren kunnen fantastisch voor je werken.
Probeer het uit, speel ermee, voel wat het met je doet. En na een week kun je niet meer zonder.

Dat is ook het mooie hieraan, het hoeft je geen tijd te kosten. Het enige wat nodig is, is jouw bewuste intentie en aandacht om jouw wensen in je veld te plaatsen. Zo begin je de dag met jezelf te voeden. En als je de rest van de dag je eventuele verplichtingen afwerkt, merk dan op dat je veld dan ook actief is. Dus wil je er een zucht en vermoeidheid instoppen, of omgeef je je met schoonheid, harmonie en plezier? Je zult zien dat mensen anders op je reageren, dat jij ook anders zult reageren en dat je jezelf door de dag heen kunt voeden met waar jij zelf voor kiest. Je veld versterkt dát wat jij erin plaatst en je krijgt je intenties versterkt terug.

Wordt je bewust van je veld en sta jezelf weer toe te spelen met de magie van het leven.
Veel plezier ermee!

Grietje Voeten
contact@grietjevoeten.nl

Holistisch Coach, Bewustzijnstrainer en Auteur. Liefdevol inzicht krijgen in jouw mogelijkheden tot zelfverwerkelijking. Ik geloof in jouw creatiekracht, ben jij daar ook klaar voor?

1 Reactie
  • Beate harmeling
    Geplaatst op 14:37h, 07 oktober

    Prachtig Grietje! Wat een heerlijk iets om mee te spelen
    Namste
    Beate

Geef een reactie