Boost je business!

In een week een hernieuwde verbinding met jezelf én je bedrijfsflow!


Als ondernemer begrijp ik volledig hoe je af en toe wel een steuntje in de rug kunt gebruiken. Dan kun je natuurlijk op zoek gaan naar een nieuwe training, workshop of coach, maar de allerbeste tips krijg je toch echt van jouw eigen navigatiesysteem!

Geniet van de quantum lifestyle als vanzelfsprekende norm in jouw leven:

Kies voor de pure sprankeling, het levensplezier en zielsgeluk die je vrij speelt voor jezelf én je bedrijf!

Door jouw persoonlijke formule voor succes en geluk te herkennen, kun je jezelf op verschillende momenten opnieuw instellen om next level te gaan in jezelf én in je bedrijf!
Grietje - jouw creatie en manifestatie coach

Inhoud van de training

In 10 dagen krijg je zowel ondersteuning van een businesscoach als een quantum soul coach. Dat betekent dat je de snelweg naar jouw ultieme verbinding met jezelf én met je bedrijf te pakken hebt!
Jij weet als ondernemer als geen ander, dat het succes van jouw bedrijf samenvalt met jouw persoonlijke welzijn én met jouw gevoel voor richting voor je bedrijf. En dat is nu precies waar wij je op gaan coachen.
De ene dag volg je een webinar van Dionne en de andere dag een energywebinar van Grietje. Zodat je zowel de praktische tools krijgt voor je business, de psychologische inzichten van jouw richting, als de ondersteuning in het aannemen van een mindset voor succes!
En het bijzondere van deze training is: Je kunt hem steeds opnieuw gebruiken en inzetten! Dat doen wij ook voor onszelf!

Doordat dit een quantum training is, zal je merken dat je bij het terugluisteren van de training weer nieuwe inspiratie op kunt doen voor jouw hernieuwde richting en jouw persoonlijke next level succes! Iedere keer spreek je een nieuw niveau aan in jezelf en je gebruikt jouw persoonlijke navigatiesysteem.
Precies wat iemand als jij nodig heeft om geïnspireerd, authentiek en in een flow door het leven te kunnen gaan!

Voor € 195.- excl btw heb jij deze herbruikbare training in de pocket en geef je jezelf de ondersteuning van 2 specialisten om jou in verschillende aspecten van je zijn tot je recht te laten komen!

Boost je levensenergie

Wat kun je verwachten?

Dionne ondersteunt je in de concrete tools & details om de hernieuwde flow van jouw bedrijf en jouw nieuwe next level neer te zetten in de wereld. We hebben allebei een holistische kijk op het ondernemerschap, zodat je van ons allebei inspiratie kunt verwachten in de energetische, praktische, spirituele, emotionele en mentale aspecten van jouzelf én je bedrijf!
Ik richt me op het ondersteunen van jouw onbewuste mindset en waar jij je natuurlijk overvloedsbewustzijn ongemerkt nog tegenwerkt. Ook ga je leren communiceren met de ziel van jouw bedrijf.
Want we leven in een universum waar overvloed de norm is, tenzij we andere normen en waarden aan hebben geleerd. Het leven zegt altijd JA tegen je, wordt het niet tijd dat jij ook JA tegen jouw natuurlijk gevoel voor succes gaat zeggen?

Een quantum soulactivatie kan veel verschillende ervaringen geven. De meest voorkomende resultaten zijn een gevoel van levendigheid, sprankeling en inspiratie.
Jij bent jouw kadootje aan de wereld en zodra je jouw persoonlijke pad van succes volgt, zal je natuurlijke overvloed van het leven gemakkelijk kunnen ontvangen. Ontdek hoeveel er via jou de wereld in wilt stromen en je zal je ‘unstoppable’ voelen in jouw business!

 

It’s time to boost your business!

Jouw Trainers:

Grietje - jouw creatie en manifestatie coach

Over Grietje

Ondernemers werken graag met mij, omdat er veel meer licht, luchtigheid en flow ontstaat in hun mind, in hun leven én in hun business natuurlijk! Ik geef om de dag een energetische sessie zodat blokkades en belemmerende overtuigingen opgeruimd worden, jij heerlijk in de flow kunt werken en echt kunt doorpakken. Niets staat je meer in de weg.

Ben jij ook zo klaar met de (onbewuste) manieren waarop jij jezelf vertraagd, je eigen succes in de weg zit en zelfs je geluk en je energie tegenhoudt. Geniet dan van het energetisch opschonen en voel hoe bevrijdend het is om jezelf te zijn.
Deelnemers van vorig jaar gaven aan zich beduidend lichter te voelen en gemakkelijker klanten aan te trekken!

En loop je ergens tegenaan, dan krijg je van ons 20% korting op een persoonlijke coachingsessie. Zodat jij lekker doorkunt blijven stromen wanneer je daar behoefte aan hebt!

Over Dionne

Mijn naam is Dionne Hendriks, Multipassionate in hart en nieren. Transformatie- en Business coach voor veelzijdige vrouwen die een bedrijf willen bouwen dat naadloos aansluit bij hun veelzijdige persoonlijkheid.

Inmiddels heb ik al meer dan 100 vrouwen mogen helpen met het bouwen van hun bedrijf. En nog elke dag geniet ik van hun groei en ontwikkeling. Multipassionates hebben een andere aanpak nodig dan ondernemers die het heerlijk vinden om zich te specialiseren in één ding en daar jaar in jaar uit mee bezig te zijn. Met mijn ervaring van de afgelopen jaren, kan ik je als geen ander helpen met jouw bedrijf.

 

ERVARINGEN VAN DE DEELNEMERS!

DE TIJD VOOR HET VOLGEN VAN JE NATUURLIJKE FLOW VAN SUCCES IS AANGEBROKEN!

Durf jij jezelf te leren kennen als de nieuwe mens, die speciaal voor deze ‘gouden tijd’ gekomen is? De mens die begrijpt dat hij/zij gekomen is om juist een leider te zijn voor de nieuwe wereld en niet om het oude op te moeten volgen. Een mens die aanvaard en zin heeft om lekker de nieuwe impulsen en inspiratie in de wereld te creëren en manifesteren?

JIJ BENT JOUW KADOOTJE AAN DE WERELD, BEN JE BEREID OM TE ONTDEKKEN WAT HET LEVEN VIA JOU IN DE WERELD WILT ZETTEN?

INSCHRIJVEN:

Zodra je jezelf inschrijft, kun je direct starten met de training. Deze training is een on demand training, zodat je lekker op je gemak en in je eigen tijd deze training kunt starten en er zelfs ook langer over kunt doen als 10 dagen!
Omdat wij het zelf ook allebei heel prettig vinden om te luisteren naar je natuurlijke ritme én te groeien en ontwikkelen wanneer we kunnen, hebben we dit programma ook zo voor jou samengesteld!
Als je nu start, ontvang je direct al toegang tot de eerste inspiratie, motivatie en tools om jouw bedrijfsflow te boosten!
En kun je deze herbruikbare training gebruiken als coaching wanneer je de komende jaren een steuntje in de rug kunt gebruiken!

EXTRA ONDERSTEUNING

Extra ondersteuning is uiteraard altijd beschikbaar voor je. We gaan ervanuit dat alle benodigde tools, uitleg en inspiratie voor handen is in deze herbruikbare training. Maar heb je gewoon behoefte aan een sparringspartner en iemand die met je meekijkt of jouw persoonlijke energie of bedrijf uitleest, weet dan dat wij er voor je zijn!
Je eerste persoonlijke afspraak willen we je graag met een korting van 20 % aanbieden. Gewoon omdat wij ook zo houden van een leven vanuit gemak en flow en jou dat ook gunnen!
Je kunt zelf kiezen of je voor één van ons kiest, of liever bij allebei even een afspraak maakt. Het is jouw flow en jouw keuze!

Alles waar je aandacht aan geeft groeit. Wat als je jouw natuurlijke formule voor succes eens alle aandacht geeft?
Twijfel je nog?

Lijkt het je interessant, maar ben je er nog niet aan uit of deze training wat is voor jou? Als je oprecht geïnteresseerd bent, kun je gerust contact opnemen en je vragen stellen.
Wij geloven in de kracht en de effecten van deze training en hopen dat jij jezelf deze zorgeloze manier van succes ook gunt!