De Aarde is op zoek naar nieuwe wereldburgers

De Aarde is op zoek naar nieuwe wereldburgers

Er wordt een nieuwe wereld geboren, niet daadwerkelijk geboren, maar er is duidelijk een transitie, een overgang. De aarde met al haar celgeheugen is zich steeds meer aan het richten op de vernieuwde bewustzijnstrilling waarmee ze is omgeven. Wat daarmee samengaat, is het loskomen van het oude celgeheugen; de zaadjes/herinneringen van haat, eenzaamheid, twijfel en ego.

Tóch gaat de Aarde voelbaar haar proces doormaken, of wij dit nu willen of niet.

Om dit te reflecteren op onze situatie:
De cellen in ons lichaam worden dagelijks blootgesteld aan diverse bewustzijnsvormen, diverse frequenties. Afhankelijk van jouw mate van afstemming op jouw hoogste waarheid, kun je bij je eigen trilling blijven, of ga je mee in de prikkels om je heen.
Toch zul je de afgelopen tijd opgemerkt kunnen hebben, ondanks je goede afstemming en je verhoogde trillingsveld, dat er alsnog ongewenste gedachtes en patronen aan je voorbij komen, die je raken. Hoe kan dit? En, wat kun je hiermee?

Zoals de vernieuwde Aarde haar trillingsveld aan het verhogen is, zo zijn onze lichamen (als de ontvangers die we zijn), aan het mee vibreren op de verhoogde vibes waarmee we omgeven zijn. Dit maakt dat cellen die nog informatie bevatten van beperkende gedachtes of overtuigingen, niet langer kunnen blijven bestaan in jouw systeem en dus loskomen.
Zo kun je ineens de losgekomen informatie uit je celgeheugen voelen, of ervaren in jouw systeem. Logisch dat je denkt: ‘Hé, dit had ik toch al gehad? Hier hoef ik toch niets meer mee?’ Maar je systeem herkent het en je begint toch te twijfelen aan jezelf. Die twijfel krijg je uiteraard direct gereflecteerd in je omgeving… en voilà, zie daar je bevestiging en manifestatie van jouw oude celgeheugen.

Wat kun je hier nu mee?

Oplossend kan het zijn, als je je beseft dat het puur oude celherinneringen zijn die nu los vibreren. Je voelt ze, je neemt ze waar, maar maak ze alsjeblieft niet eigen. Ze horen helemaal niet meer bij je. Destijds heb je ze voor waar aangenomen, maar nu hoeft dat niet meer. Observeer ze, maar kies voor jouw hoogste waarheid op dit moment. En daar ligt tevens de grootste voeding voor je nieuwe zelf. Deze stroming brengt je in contact met het verhoogde veld waarmee je omgeven bent, en zorgt dat je automatisch aangevuld word met de hoogst mogelijke gedachtepatronen en overtuigingen die bij je ware zelf passen. De nieuwste downloads om jouw systeem optimaal te laten functioneren.

Ik wil je uitnodigen dit prachtige proces te observeren, terwijl je focus gericht mag blijven op jouw hogere waarheid. Een waarheid waarin plezier, lichtheid en moeiteloos leven centraal mogen staan.
Observeer en geniet van jouw stralende zelf!
De Aarde is op zoek naar nieuwe wereldburgers die durven te leven naar hun hoogst mogelijke waarheid. Herinner je wie je écht bent en laat je maar zien!

Grietje Voeten
contact@grietjevoeten.nl

Holistisch Coach, Bewustzijnstrainer en Auteur. Liefdevol inzicht krijgen in jouw mogelijkheden tot zelfverwerkelijking. Ik geloof in jouw creatiekracht, ben jij daar ook klaar voor?

Geen reactie's

Geef een reactie