Light up your life academy

Vermijd langdurige persoonlijke groei trajecten en ontdek de heerlijke True to your soul aanpak, waarbij je alleen nog maar JA wilt zeggen tegen jezelf én het leven!

 


Sluit je aan bij de light up your life academy en geniet een jaar lang van alle food for the soul waar jouw vrije ziel naar snakt!

Boost je levensenergie - Grietje Voeten bewustzijnstrainingen

Wat zou er met jou en je leven gebeuren, als je het komende jaar volop aandacht aan jouw zielsenergie geeft?

 • Zou dat je meer geluk, levensplezier en energie geven?

 

 • Of denk je dan nog steeds last te hebben van vermoeidheid, weinig levenslust en tekorten op allerlei vlakken in je leven? 

 

Weet dat je je niet alleen en onbegrepen hoeft te voelen op jouw zielspad!

It’s time to energize your life!

Grietje Voeten ©

Mijn fijngevoelige en persoonlijke True To Your Soul – aanpak biedt jou de structuren om je onontdekte potentieel te openen. Zodat je midden in het leven kunt staan en toch jouw intuïtie en gevoeligheid volop verder kunt blijven ontwikkelen.

Omdat het om je eigen zielspad gaat en dit een quantum leap traject is, zal je op je eigen bewustzijnsniveau geraakt worden. Vergeet alle oude leermethodes, it is time to be true to your soul!

Bekijk hier onderstaande video om een idee te krijgen van de Light up your life Academy.

Het leven kan veel makkelijker, leuker en lichter zijn voor je!

 • Hou jij ook zo van groei en bewustwording en ben je klaar om weer next level te gaan? Leer nieuwe structuren toe te staan, in plaats van steeds je verleden en beperkte gewoontes te analyseren.
 • Wil je je eigen zielsenergie gestructureerd als jouw persoonlijke coach inzetten? Zodat je niet steeds in verschillende trajecten of trainingen moet investeren om geïnspireerd te raken?
 • Ben jij klaar voor een verdere shift van je hoofd naar je hart? Hoe voelt het leven als je je hart laat zingen?
 • Hoe lijkt het je, om niet meer hard te moeten werken aan jezelf, maar vanuit jouw natuurlijke kwaliteiten te groeien en ontwikkelen, zodat je voluit JA leert zeggen tegen jouw wensen, behoeftes en verlangens?
 • Wil je nu eindelijk eens genieten van je natuurlijke lichtheid, zuiverheid en puurheid, zonder steeds afgeleid te raken door de zwaarte of vertroebeling om je heen?
 • Ben je klaar om je vanzelfsprekende grootsheid te accepteren en jezelf niet meer te verstoppen en tegen te houden in je natuurlijke ontwikkeling?
 • Ben je klaar met steeds maar dienstbaar te moeten zijn aan je omgeving? En mag het leven nu dienstbaar zijn aan jou, zodat je kunt genieten van de oneindige mogelijkheden, de overvloed en de welzijn die je als een magneet aan zal trekken? (en het met het geluk dat je uitstraalt ga je énorm dienstbaar zijn 😉
 • Of wil je het nog steeds allemaal alleen blijven doen?
Stralende zelf!
Dit is jouw moment om je energie vrij te spelen, jezelf te inspireren en next level te gaan!
Op naar een leven in vrijheid; ontdek de quantum versie van jezelf!

Herkenbaar?

Zó zelfbewuste en gevoelige en powervrouw, ben jij ook klaar met het inhouden van jouw groei, of jezelf in de wacht te zetten en zo geleefd te worden dat je nauwelijks aan jezelf toekomt?

Je kent al veel coachings-, creatie- en manifestatietecknieken, maar waarom lukt het je dan toch nog niet helemaal om je eraan over te geven? Wil jij meer energie voelen? Ben je klaar om jouw ultieme energieboost nu blijvend te gaan ervaren? Ben je ook toe aan inspirerende relaties, welzijn, geluk en overvloed? Wil je weten hoe je jezelf blijvend kunt opladen, zodat je niet alleen weet, maar ook écht gaat voelen dat je een goddelijk wezen met oneindige mogelijkheden  bent?

Mag het leven je nu eindelijk de liefde terug geven die jij altijd zo gemakkelijk aan anderen uitdeelt?
Dan ben je hier aan het juiste adres!

Pak die kans!

Ontdek hoe fijn jouw stromende energie kan zijn!

 • Hoe je met al je voorkennis en bewustzijnsachtergrond nu eindelijk mag genieten, in plaats van steeds jezelf te moeten analyseren. Jij bent al volmaakt, maar heb je dat al gevoeld?
 • Waarom jouw energie zo belangrijk is; hij is echt goddelijk:-)
 • Hoe het voelt, als je energie uitgelijnd is met jouw ziel. Zo, dat voelt kloppend…
 • Wie je bent zonder je aangeleerde gedrag; je hoeft geen houvast meer te vinden in oude en beperkende familiestructuren. Bevrijd jezelf!
 • Hoe gemakkelijk én vooral plezierig het is om samen te werken met het leven.
 • Om te ervaren dat je creëert in plaats van reageert in jouw leven. Durf zélf te leven!
 • Om jezelf echt onvoorwaardelijk lief te hebben en te ondersteunen. Je bent het meer dan waard namelijk!

Kortom: Ontdek een leven in overvloed, welzijn en verruiming!

Charlotte - Moeder van 3, juriste en onderneemster
Grietje - jouw creatie en manifestatie coach

Waarom kies je voor mij?

Van kinds af aan heb ik een passie voor de logica van het leven, omdat ik al jong meemaakte hoe ongeneeslijke ziektes te genezen bleken, dat je je mindset met gemak kunt omzetten en dat je je gevoeligheid juist kunt gebruiken om meer te genieten van je leven!

Toch zag ik volwassenen om mij heen veel last hebben van onrust, zorgen en verslavingen aan aan zichzelf te moeten werken, terwijl ze zich daarmee zo afsnijden van hun levensplezier… Dit heeft mij als kind zo verbaasd en ook diep geraakt: Hier kan het leven toch niet voor bedoelt zijn? Dat heeft mij aangezet tot een uitgebreide zoektocht naar zowel de energetische, als de wetenschappelijke manier van een holistisch leven. En inmiddels word mijn True to your soul methode door vele bewustzijnspioniers ingezet als een succesvol hulpmiddel om je ziel (verder) tot leven te laten komen in je dagelijkse bestaan!

Niet voor niets schreef ik het creatieboek: ‘Spelen met het leven; ontdek jouw oneindige potentie’. Mijn missie is namelijk om de quantum lifestyle normaal te maken, waarom zouden we op halve kracht leven, als er zo’n mooi leven vol magie op je ligt te wachten?
Graag neem ik je mee in de logica van het All-in YoUniverse!

Tijdens de Energiewebinars kun je je onbewuste beperkende overtuigingen opruimen en vrije ruimte creeeren om jouw ziel eens volledig gebruik te laten maken van je lijf. Het leven is zoveel leuker als je helemaal jezelf mag zijn. En graag nodig ik je uit om wekelijks te voelen hoe leuk, hoe waardevol en hoe geliefd je je kunt voelen. Het luisteren naar de webinars, maakt enorm veel wakker in jouw systeem.
Ook word ik daarbij ondersteund door een team van gidsen die zich de ‘Golden outbreak management  team’ noemen. Ze helpen mij ‘gouden zielen’ te begeleiden naar een ultiem bezield leven op aarde.
Vandaar dat er energiestructuren aangereikt worden, die we nog niet zo goed kennen op Aarde. Jij bent een van de pioniers die hier alvast in meegenomen kan worden. Zodat plezier, lichtheid en vrijheid weer vanzelfsprekend ervaren kunnen worden in jouw dagelijkse leven! Je kunt de academie helemaal in je eigen tempo doorlopen en maandelijks live al je energievragen aan me stellen!

Dit is de energetische ondersteuning en begeleiding die ik zelf altijd had willen hebben. Hopelijk gun jij jezelf deze light up your life academy in het hier en nu, zodat je mag gaan stralen en genieten zoals nooit tevoren!

Omdat het hele leven uit energie bestaat, werken de energietrainingen door in alle facetten van jouw leven. Het blijft bijzonder om te zien wat de ‘bijverschijnselen’ zijn van de energiestroming die we samen teweeg brengen, lees ze gerust terug in de testimonials van de deelnemers.
Ben jij klaar om je ware zelf te ontmoeten en jouw energie volop te laten stromen?
Let’s go quantum baby!

I love energy!

Ik hou van de vrije stroom van levensenergie, mijn hart zingt ervan!
Daarom richt ik me in mijn energietrainingen op bewuste enthousiastelingen, die klaar zijn om next level te gaan. Ik ga ervan uit dat je al ervaring hebt met bewustzijns en misschien zelfs al coach of therapeut bent, zodat we lekker door kunnen pakken.
Wordt jij ook zo enthousiast van een leven in vrijheid, veel energie, welzijn en overvloed die door alle aspecten van je leven stroomt?
Heb jij zin om een speelse en diepe connectie met de flow van jouw leven aan te gaan en ben je klaar om gebruik te maken van je oneindige potentie?

Dan ben jij van harte welkom om deel te nemen aan dit baanbrekende Quantum lifestyle traject!

Omdat een quantum leertraject heel ander werkt dan lineaire leertrajecten, gaat dit je openen op een manier die je kern zal raken! In ieder webinar zal je meerdere leeropties ontdekken en kan iedereen op zijn eigen niveau groeien en ontwikkelen. Ook zul je tijdens het herhalen van een webinar, weer hele nieuwe quantum energiestructuren ontdekken. Zo blijf je leren en ontdekken en zal de stof zich steeds aanpassen aan jouw bewustzijn!

Laetitia - © 2022

It’s time to light up your life!

INHOUD PROGRAMMA

Start direct nog!

Graag neem ik je mee in het vrij spelen van jouw zielsenergie:

 • Kies voor de basic soul experience en geniet van de online academy óf
 • Kies voor de ultimate soul experience en gun jezelf de ultieme begeleiding in het vrijspelen van je ziel! Geniet niet alleen van de online academy, maar ook van mijn persoonlijke begeleiding  als soulcoach; maandelijkse live online check-ins & 6 x een persoonlijke soulsessie waarin we jouw ziel samen bekrachtigen.

Wat is een bezield leven en een gevoel van thuiskomen je waard? 

 

In de academy vind je onder andere:

 • Energy-webinar; luister naar de energy webinars wanneer het jou uitkomt.
 • Energie tips & tools; om je vrije zelf ook daadwerkelijk te gaan beleven!
 • Gerichte thema’s: Iedere week een hoofdthema uit je leven om dieper op in te gaan, zodat we welzijn, overvloed en energie vrij kunnen maken in alle aspecten van je leven en magische ervaringen met gemak aangetrokken worden.
 • Energyclearingssessies; iedere week kun je gebruik maken van de clearings van de onbewuste patronen die je nog bij je draagt. Je kunt ze ook herhalen, om verschillende lagen los te laten. Dat gaat een bevrijding zijn!
 • Creatieboek; gebruik je creatiepapers, zodat je aan het einde van de training een persoonlijke succesformule op papier hebt staan!
 • Iedere maand: live Quantum energy workshops, om al je vragen te stellen en live jouw energieveld te laten lezen en op te schonen.
 • Zelfliefde, zelfliefde, zelfliefde; je leert te leven vanuit liefde in plaats van jezelf klein te houden.
 • Hoogwaardige uitleg en oefeningen over kwantum fysica, creëren & manifesteren als een meester, hartcoherentie, jouw zielsconnectie, de huidige ‘bedrading’ en verslavingen van je lichaam en mind, holografische projecties en nog veel meer tips en trucs waar je tijdens, maar ook ná dit programma mee aan de slag kunt!
 • Opdrachten; je leert handen aan jouw hart geven en je dromen daadkrachtig en praktisch uit te gaan voeren. Dromen mogen uitkomen!
 • Meditaties om jezelf te herprogrammeren.
 • Besloten Facebookgroep; om je inspiratie en voortgang in te delen met gelijkgestemde bewuste creators.
 • Energie, verandering en heel erg veel plezier!

Kies voor de ultimate soul experience!

Je kunt kiezen voor een specifiek traject van een jaar om gebruik te maken van de Ultimate soul experience. In de light up your life academy mag je gebruik maken van alle quantum energy trainingen die ik tot nu toe gegeven heb! Dit is een unieke collectie van gechannelde informatie, bedoelt om de hoogbewuste powervrouw volop in haar kracht te zetten, zodat jij helemaal tot je recht kan komen.
Daarnaast kun je maandelijks deelnemen aan de live Quantum energy tune-ups, zodat je al je vragen kunt stellen en jezelf live mee kunt laten nemen in de updates.

Oók krijg je tijdens dit traject 6 persoonlijke soulsessies aangeboden, zodat je kunt deep-diven in jouw zielspad. Jij mag zelf bepalen wanneer je deze 6 momenten boekt om jezelf de ease & flow te geven die je zo verdient als licht mens!

Je kunt dus alles in je eigen tempo volgen, maar er is ook live contact en persoonlijke ondersteuning aanwezig voor je. Helemaal op maat, omdat ik weet hoe fijn het is om je persoonlijke tempo aan te kunnen houden.

Alles waar je aandacht aan geeft groeit. Wat als je de natuurlijke lichtheid van jouw ziel het komende jaar alle aandacht geeft?
soulscan
Fysiek

Je lichaam krijgt de hele dag door boodschappen van jouw brein te verwerken. Wil je weten wat er met jouw lichaamsenergie gebeurt, als we je anders leren denken en oude beperkende patronen iedere week clearen? Ik kan je verklappen… je gaat ervaren hoe ‘bruisend’ je je kunt voelen!

Mentaal

Ondanks al jouw bewustzijn, sta je jezelf misschien nog niet het optimale levensgeluk toe. We gaan samen oude, beperkende ideeën opschonen en je verrassen met super plezierige en inspirerende gedachten. Samen gaan we voor een flinke upgrade in jouw zielsconnectie. Leer je volmaaktheid toe te staan!

Energetisch

Alles in dit leven bestaat uit energie. Iedere week ondersteun ik je in jouw verbinding met je ware zelf.  Ervaar goddelijke meditaties, visualisaties, hoogwaardige uitleg en clearings om je verbinding met jezelf te optimaliseren. Ontdek hoe je jezelf moeiteloos kunt verrijken. Het is jouw tijd om te stralen, je levensgeluk ligt op jou te wachten!

Wil je weten hoe anderen de online trainingen en clearings ervaren?
Love yourself enough to do this!

VEELGESTELDE VRAGEN

Is je vraag niet beantwoord, stel hem dan gerust.

Hoeveel tijd moet ik investeren per week?

Dat ligt helemaal aan jezelf en jouw behoeften! Mijn tip is om iedere week ongeveer een uur lekker te luisteren naar het Energy webinar van jouw keuze en daarnaast ontvang je praktische opdrachten die met name te maken hebben met je aandacht bewust anders te verdelen door de dag heen. Dus je hoeft zeker niet hard te werken en geen extra tijd te investeren, maar je zult de stof die we bespreken wel praktisch toepasbaar maken in je dagelijkse leven.
(In veel gevallen levert het programma je juist extra tijd en energie op!)

Ik heb al zoveel geprobeerd, kan dit wel zoveel verandering?

Alles kan en zeker met deze groep zelfbewuste enthousiastelingen die ervoor willen gaan. De mensen die ik heb mogen meenemen, hebben genoten van de snelheid en het plezierige gevoel van het quantum lifestyle proces. Als jij bereid bent om je mee te laten nemen, dan kun jij dit ook. Wil je hard blijven werken aan jezelf? Dan zal het proces wat langer kunnen duren, it’s up to you! Verwondering, verrijking en bewustwording zijn de toverwoorden!

Ik geloof niet zo in online energie coaching, maar wil wel heel graag meedoen, wat doe ik dan?

Dat gevoel herken ik, zelf heb ik ook zo in de wedstrijd gestaan. Toch ben ik blij dat ik op mijn gevoel ben afgegaan en gekozen heb voor het gemak van online energetische ondersteuning. Dat is het voordeel van vrije energie!

Zowel tijd als afstand zijn geen enkele beperking om energie over te dragen. Je kunt alles terugluisteren in  je eigen tijd en als je toch vragen wilt behandelen, dan kun je ze stellen tijdens de live energy webinars. Soms voel je het roepen van je ziel, zelfs al snap je niet zo goed waar het pad je heen leidt. Vertrouw op je ziel, ze weet de weg!

Kan ik gespreid betalen?

Uiteraard moet geld geen reden zijn om niet mee te doen. Je kunt natuurlijk ook in maandelijkse termijnen betalen. Dan kun je kiezen om 6x € 450,- voor de ultimate soul experience of 6 x € 300,- voor de regular soul experience te betalen.

Wat maakt jou anders als andere coaches?

Aangezien ik de groep energetisch uitlees, heb ik niet alleen aangeleerde technieken om je te begeleiden, maar neem ik uit eerste hand direct waar, waar jij je natuurlijke stroming tegenhoudt. Door direct de beperkende patronen te zien en te kunnen benoemen, kan ik je ook direct op jouw snelweg naar geluk helpen. Zonder hard te moeten werken, of alle oude lading op te moeten lossen of door te moeten werken.

Is deze academie geschikt voor ieder bewustzijnsniveau?

Iedereen heeft verschillende behoeftes en interesses. Ik vind het heerlijk om jou op maat gemaakte ondersteuning te kunnen bieden. Er zijn beginners trainingen in de quantum energy lifestyle, maar er zijn ook meerdere trainingen beschikbaar die opgenomen zijn met vergevorderde coaches en therapeuten. Dus je kunt er zeker van zijn dat je helemaal tot je recht komt!
Ben je binnen 14 dagen toch niet tevreden met je aankoop? Dan krijg je van mij je geld terug, ik sta achter de kwaliteit van mijn energie training en die garantie wil ik je graag geven.

Wat als ik toch niet tevreden ben met mijn deelname? Ik vind het een grote investering.

Ben je binnen 14 dagen toch niet tevreden met je aankoop? Dan krijg je van mij je geld terug, ik sta achter de kwaliteit van mijn energie training en die garantie wil ik je graag geven.

Uiteraard zal je onbewuste mind uit alle hoogwaardige verandering proberen te kletsen, want de transformaties die tijdens dit traject vrijgespeeld worden zijn baanbrekend! Je weet als bewust mens dat je mind altijd kritisch is en op veilig wilt spelen, je mind wilt het graag bij het oude, bekende houden (zelfs als dat pijnlijk en beperkend is voor je)
Durf grootser te zijn dan je weerstand…daar ligt je vrijheid op je te wachten! Een investering in jezelf zal er nooit eentje teveel zijn.

Sectie
Lege sectie. Bewerk pagina om inhoud hier toe te voegen.

Twijfel je nog?

Lijkt het je interessant, maar ben je er nog niet aan uit of deze training wat is voor jou? Als je oprecht geïnteresseerd bent, neem ik gewoon even contact met je op. Samen komen we er zeker aan uit, of deze training bij jou past.

Energie Alchemie & Clearing

Wat ligt er op je te wachten:

Als wakkere powervrouw, weet jij als geen ander hoe mensen zichzelf voor de gek kunnen houden met hun eigen mind en haar blinde vlekken. Hoe kun je dan verwachten dat je jezelf kunt blijven coachen en dat je door jouw onbewuste mind heen breekt?

Tijdens dit jaartraject nemen ik ( en mijn golden grid team ) je mee in het openen van jouw quantum bewustzijn en alle mogelijkheden die daarbij horen.
Want zeg nou zelf, heb je inmiddels ook niet het idee dat je zo’n beetje alle spirituele boeken, coaches, blogs, workshops en therapieën gezien hebt?

Dit quantum lifestyle traject is voor de hoogbewuste powervrouw, die haar lichtheid weer volledig wilt erkennen. Besef je goed, dat de energie van je ziel superlicht, vrij en blij is. Als je op een zware zoektocht naar jezelf gaat, via de ‘problemen’ uit je verleden op te moeten lossen, dan ga je niet rechtstreeks op je essentie af. Je gaat wel een lichtere variant van jezelf vinden, maar het zal je nooit de intense vervulling geven, die een connectie met je ziel je biedt.

Doordat je in dit quantum lifestyle traject wekelijks herinnerd wordt om je behoeftes, wensen en verlangens aan te voelen, wordt het logischer om goed voor jezelf te zorgen. Door de diepere en eerlijke connectie met jezelf, ga je op een ontwapenende manier contact maken met jezelf en met anderen. Dat wordt genieten van alle liefde, plezier en enorme overvloed die je activeert en vanzelfsprekend aantrekt!

Na het volgen van de quantum leap lifestyle training hoef je eindelijk niet meer aan jezelf te werken, noch hoef je iets op te lossen. Het gaat allemaal om open staan voor je ware natuur; overvloed, plezier en welzijn!

Boost je levensenergie

Jij bent het waard om te investeren in je nieuwe quantum lifestyle van welzijn en overvloed? 

In deze Quantum energy lifestyle academy vind je werkelijk álle energie trainingen die ik gegeven heb! Je kunt een jaar lang iedere week een nieuw energywebinar volgen, maar zeker ook alle versies zo vaak terugluisteren als je maar wilt. Zodat jij wanneer je maar wilt, jezelf met gemak energetisch kunt opladen, updaten en vrij spelen!
Ook blijf ik hem maandelijks aanvullen met de nieuwste inzichten en trainingen. Ik geniet ontzettend van het doorgroeien naar die quantum wereld, waarin we vanuit onze volledige potentie genieten van de kwaliteiten die je in je draagt! Het leven mag écht gemakkelijk, leuk en vrij zijn! Uiteraard leven we in een wereld waarin dualiteit gewoon is, maar als je eenmaal de dualiteit kunt gebruiken als voeding voor je ziel, dan ligt de hele wereld aan jouw voeten!

Dit is een klein overzichtje van de trainingen waar je flinke updates en energie van mag verwachten!
Are you ready to meet your quantum self?

 • Herprogrammeer jezelf; leer met gemak nieuwe gewoontes te trainen
 • Hooggevoeligheid als kracht in je dagelijkse leven
 • Leven vanuit je stralende zelf; Rise & Shine baby!
 • Boost je levensenergie, jij bent opgebouwd uit atoomenergie
 • Unlock yourself; Open je hart voor jouw zielsmissie
 • Unlocking new Potentials; Open je quantum brein en de mogelijkheden.
 • Meditatietrainingen
 • Q & A’s over meesterschap in de quantum lifestyle

Ultieme soul experience: 

Een jaar lang toegang tot de volledige All in Youniverse Academy,  deelname aan de besloten facebook community met gelijkgestemde bewustzijnsliefhebbers én 1 persoonlijke soulsessie!

Investering van € 2998.- voor € 1515.-

 

 

Ultieme soul experience voor meesterschap in de quantum lifestyle: 
Een jaar lang toegang tot de volledige All in Youniverse Academy, iedere maand  live Quantum energy workshops, toegang tot de besloten facebook community met gelijkgestemde bewustzijnspioniers én 6 persoonlijke soulsessies!

Investering € 3675.- voor € 2440.-

Tip: Als je een zelfstandig ondernemer bent, kun je de factuur in je administratie gebruiken als bedrijfscoaching. De prijzen zijn inclusief btw, doe er je voordeel mee!